Kategóriák
Egészség

Auto Fan – NAPELEMMEL MŰKÖDŐ AUTÓKLÍMA

Auto Fan
NAPELEMMEL MŰKÖDŐ AUTÓKLÍMA

✔ Fekete szín
✔ Méret: 14,5 / 11/6 cm
✔ Súly: 292 gramm
✔ Csomagolási méret: 15,5 / 12/9 cm

Auto Fan NAPELEMMEL MŰKÖDŐ AUTÓKLÍMA segít megőrizni az autó hűtését, még akkor is, ha parkolt. Az egyedülálló készülék beépített napelemes akkumulátorral van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a hűtőrendszer az akkumulátor lemerülése nélkül működjön. Ez a ventilátor kényelmes rögzítési rendszerrel rendelkezik, nem foglal sok helyet és nem zavarja a vezetést. Ez az az eset, amikor a legmelegebb nyári napon is vissza lehet térni egy hűtött autóba a parkolóban. Kényelmes forma, kompakt méretek, könnyű súly és kiegészítő funkciók biztosítják a készülék legkényelmesebb használatát további beszerelés és nehézségek nélkül.

Auto Fan – leírás, ár, vásárolni, megrendelés, szállítás

Minden autótulajdonos ilyen kellemetlen helyzetbe került: kint meleg az idő, és nincs lehetőség az árnyékban való parkolásra. Nyílt térben hagyva üvegházhatást kelt az utastérben. Minél tovább van zárva az autó, annál magasabb lesz a hőmérséklet az utastérben. Egy ponton a helyzet kritikus stádiumba kerülhet, amikor a belső tér műanyag elemei vagy az ülésen hagyott tárgyak elkezdenek olvadni vagy káros maró gőzöket bocsátanak ki. Éppen ezért minden szakértő azt javasolja, hogy a napon álló autó ajtajának kinyitásakor biztosítsa a maximális szellőzést és néhány percig szellőztesse a belső teret. De ez nem mindig kényelmes, és még az ilyen műveletek után is magas a belső hőmérséklet, ami csökkenti a vezetési kényelmet.

A AutoFan Autóklíma egy innovatív megoldás minden autótulajdonos számára. Ez a készülék egy speciális ventilátorral rendelkezik, beépített napelemes akkumulátorral, amely leállított motor mellett is segíti a levegő keringését az autó belsejében. Tekintettel arra, hogy ebben az esetben külső áramforrást használnak, a ventilátor működése semmilyen módon nem befolyásolja az akkumulátort és nem meríti azt. Napos és meleg időben a ventilátor addig fog működni, ameddig szükséges a kényelmes hőmérséklet fenntartásához. Ezen túlmenően, bizonyos esetekben a Auto Fan napelemes Autóklíma alternatívája lehet az autó szokásos klímarendszerének, csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és megakadályozza a generátor terhelését.

Auto Fan leírás:

Hogyan működik?

A ventilátor elindítja a levegő keringését, ami természetes hűtést eredményez. Ez segít stabilizálni a hőmérsékletet az autó belsejében, és kényelmes környezetet teremt az autóban való tartózkodáshoz.

Mit lehet tudni magáról a modellről?

Az eszköz kompakt méretei – 145/110/60 mm. 292 g össztömegével ez a légkondicionáló modell a legkényelmesebb bármilyen járműben való használatra. A beszerelés ragasztószalaggal történik, amelyet bárhol rögzítenek a szélvédőre. Az autonóm működési rendszer támogatja a hűtési folyamatot vezetés vagy parkolás közben.

Mi a fő ok, amiért mindegyikőtök tartozik Auto Fan megrendelés?

A készülék napenergiát használ – ez a legtisztább és leginkább megújuló energiaforrás. A kényelmes rögzítési rendszernek köszönhetően a készülék néhány perc alatt bármilyen üvegre felszerelhető, és ehhez nincs szükség további szerszámokra vagy felszerelésekre. A technológia a lehető legegyszerűbb, de hatékony. Minden előnnyel együtt a Auto Fan ár többszöröse olcsóbb, mint a többi meglévő analóg. Már több ezer jó vásárlói véleményt találhat erről a ventilátorról az interneten. Ez további reményt ad, hogy Auto Fan vásárolni Magyarországon megoldása minden bizonnyal helyes lesz.

Használat:

  • Rögzítse a rögzítőszalagot a ventilátor felületére az utasítások utasításai szerint.
  • Engedje le az ablakot körülbelül 3-4 cm-rel.
  • Helyezze fel a szalagot az Ön számára kényelmes helyre.
  • Távolítsa el a szalagmaradványokat késsel vagy ollóval.
  • Indítsa el a ventilátort a dedikált gombbal.

A Auto Fan üzlet eladást nagyon nehéz megtalálni. A nagy kereslet ellenére ez a modell még mindig nem kapható széles körben az üzletekben vagy a szupermarketekben. Éppen ezért az egyetlen igazi módja ennek az eredeti készüléknek a gyártó hivatalos webhelye. Ott mindig részletes információkat kaphat a termékről, tulajdonságairól, áráról és felhasználási módjáról. Auto Fan kézbesítés a lehető leghamarabb végrehajtják az egész országban. Kifizetheti a csomagot, miután kézbe vette, és megbizonyosodott arról, hogy a készülék működik.

Az áttekintéshez biztosított információ. Ezt a terméket nem értékesítjük és nem szervizeljük. A Auto Fan Magyarország kapcsolatos további információkért használja a hivatalos webhely ajánlatát. Azt is javasoljuk, hogy kérdéseivel forduljon a telefonos ügyfélszolgálati tanácsadóhoz.