Kategóriák
Egészség

BSP Corrector – intelligens testtartás-korrektor

Hagyja abba a14 napos guggolásokat!

✔ Nincs többé púp és görnyedt hát!
✔ Erősíti a hát izmait és javítja az izommemóriát
✔ Nincs többé hát- és medencefájdalom
✔ A szexuális élet javulása a jövőben

A testtartás görbülete, az osteochondrosis, a scoliosis és más betegségek veszélyes egészségügyi következményekkel járnak. Egy görnyedt hátú csúnyán néz ki, és a legideálisabb alakot is tönkreteheti. De a legnagyobb fenyegetés az, hogy a gerincváltozás súlyos fájdalomhoz, idegcsípéshez, keringési zavarhoz és a belső szervekre gyakorolt nyomáshoz vezet. Szakértők szerint a masszázs nem tudja megjavítani a gerincet. Bármely masszázs terapeuta feladata az akut fájdalom enyhítése és a vérkeringés normalizálása. De amint elhagyja a masszázstermet, a testtartás ismét görbe és a tünetek visszatérnek.

Az európai tudósok több évet fordítottak egy intelligens mechanizmus kifejlesztésére a helyes testtartás támogatására. Hosszú távú klinikai vizsgálatok és tesztek eredményeként igazi tudományos áttörést sikerült elérniük! Ma szeretnénk bevezetni a BSP Corrector intelligens testtartás-korrektor értéket. Ez egy teljesen új megközelítés a scoliosis és az osteochondrosis megelőzésében és kezelésében, valamint a tökéletesen lapos testtartás fenntartásában bármely életkorban.

BSP Corrector – leírás, ár, vásárolni, megrendelés, szállítás

Ma bármely gyógyszertárban különböző típusú övek és hevederek találhatók a testtartás korrekciójához. De mindannyian alacsony hatékonyságúak, mivel nem képesek jelezni abban a pillanatban, amikor megrogyasztja vagy meghajlítja a gerincét. Miért sokkal hatékonyabb a BSP Corrector testhelyzet-korrekcióra, mint a hagyományos kezelések? Ez egy speciális görbületérzékelővel felszerelt innovatív technológia. Amint a testtartás megváltoztatja helyzetét a megállapított norma felett, a rendszer ezt jelzi. Ez a kezelési módszer segít az izommemória gyors helyreállításában, a nyak és a hát fájdalmának és kellemetlenségeinek enyhítésében, az alak megjelenésének javításában és a veszélyes egészségügyi hatások megelőzésében. Több hónapig nem kell testtartás-javítót viselnie! Mindössze napi 2 óra elegendő 2-3 hétig. Ez elég lesz a valódi változások és fejlesztések megtekintéséhez.

BSP Corrector leírás:

Az intelligens hátsó korrektor azután jelent meg, hogy a tudósok megerősítették azt az elméletet, hogy a gerinc helyes helyzetének teljes helyreállításának egyetlen módja az izom memória. Csak akkor marad egyenletes a testtartás, ha az izmai “emlékeznek” a csigolyák helyes megtartására, még akkor is, ha abbahagyja a folyamat folyamatos figyelemmel kísérését. Ahelyett, hogy rengeteg pénzt költene masszázsra, fizikoterápiára, fájdalomcsillapító tablettákra vagy kenőcsökre, rendeljen BSP Corrector Magyarország, és garantált eredményt érjen el 14 nap alatt!

A testtartás-korrekciós eszköz bármilyen életkorban használható. A hevederek hosszának beállításának köszönhetően a korrektor gyorsan beállítható testének egyedi paramétereihez. Az alkalmazás módja nagyon egyszerű és kényelmes. Csak néhány másodpercbe telik a korrektor felhelyezése. Könnyen illeszkedik a test felületéhez, így láthatatlan lesz a ruhák alatt. Viseljen bárhol – otthon, munkahelyen, nyaraláskor. Mindössze napi 2 óra, és a háta néhány hét alatt tökéletesen lapos lesz!

A készülék hordozható 500 mAh-s akkumulátorral van felszerelve. Az akkumulátor akár 2 hétig is eltarthat egyetlen töltéssel, és szükség esetén gyorsan feltöltheti.

Előnyök, amelyek miatt BSP Corrector megrendelés vágyik:

 • Intelligens technológia a helyes testtartás ellenőrzéséhez.
 • Gyors és kényelmes használat (csak 1 bekapcsológomb).
 • Kiváló minőségű és biztonságos anyagok.
 • Kényesen illeszkedik a testhez, és láthatatlan marad a ruházat alatt.
 • Helyreállítja az izommemóriát.
 • BSP Corrector ár olcsóbb, mint az osteochondrosis kezelésének egyéb módszerei.
 • Segít abban, hogy üljön vagy sétáljon.
 • Gyorsan enyhíti a fájdalmat és a sót.
 • Erősíti a mag, a karok és a nyak izmait.
 • Egyenletesen oszlatja el a csigolyák terhelését.
 • A BSP Corrector kézbesítés összeget néhány napon belül futár teljesíti a megrendelés leadása után.

Szakértői vélemény:

Sokan az egyenetlen testtartást pusztán esztétikai problémának tartják. De a fő veszély az, hogy ha a csigolyák rossz helyzetben vannak, akkor az erek összenyomódnak. Az agy vérkeringése zavart, fejfájás jelenik meg, és emelkedik a vérnyomás. Tele van az intervertebrális sérv, a hátfájás és más problémák megjelenésével is. Megértem, hogy nem minden ember képes aktívan edzeni és testtartását megtartani testmozgással. Ha ülő foglalkozása van, vagy púpja van, azonnal cselekednie kell. Szerintem BSP Corrector egy lapos hátért a legjobb megoldás! Sokkal hatékonyabb, mint a tabletták, kenőcsök vagy fizikoterápia. Néhány perc alatt beállíthatja a gerincét, és naponta legalább 2 órán keresztül így tarthatja. Ez az idő elegendő az izmok felébresztésére és a testtartás helyes helyzetben történő rögzítésére. A legfontosabb, hogy ez a módszer még gyermekkorban és serdülőkorban is alkalmazható, és nincs különösebb ellenjavallata.

Hol lehet BSP Corrector vásárolni Magyarországon?

Fontos információk: A BSP Corrector gyógyszertár nem értékesít. Az eredeti testtartás-korrektor beszerzéséhez látogasson el az eladó hivatalos webhelyére, és hagyjon online alkalmazást. Sok szerencsét!