Kategóriák
Egészség

Foam Cleaner (CleanUp) – tisztítószer

Foam Cleaner
PROFESSZIONÁLIS MEGOLDÁS A TISZTÍTÁSHOZ ÉS A FERTŐTLENÍTÉSHEZ

✔ Könnyen eltávolítja a zsírfoltokat és az egyéb szennyeződéseket
✔ Hatékony a vízkő és a rozsda ellen
✔ Erős gombaölő hatás

Mi az a Foam Cleaner tisztítószer? Ez egy univerzális megoldás bármilyen felület tisztítására és fertőtlenítésére! Az oxigénnel dúsított ultraaktív hab mélyen behatol a szennyeződésekbe és feloldja azt. Ezzel gyorsan és hatékonyan megtisztíthatja a felületet a zsír-, kávé-, vízkő-, rozsda-, baktérium- és gombás fertőzésektől. Az aktív habnak köszönhetően a szövetek, bútorok és szaniterek felületéről a foltok teljes értékű eltávolítása érhető el. Így a professzionális vegytisztítás hatását érheti el, de többszörösen olcsóbban!

Foam Cleaner – leírás, ár, vásárolni, megrendelés, szállítás

A foltok, rozsda és vízkő eltávolítása mindig kihívást jelent. Sok hagyományos módszer a felületek tisztítására ezektől a szennyeződésektől nem jár pozitív hatással, sőt rontja a helyzetet. Nagyon költséges professzionális vegytisztítási szolgáltatást rendelni, ezért nem valószínű, hogy ezt megteszi annak érdekében, hogy eltávolítson egy kis foltot az ágyra kifolyt kávéról, vagy eltávolítsa a vízkövet a fürdőszobában lévő vízvezetékről. A modern piac különféle tisztítószerek hatalmas választékát kínálja, különböző összetevők összetételével, céljával és alkalmazási módjával. De sokuk fő hátránya az alkalmazás szűk specializációja, ezért egyszerre több fajta tisztítószert kell vásárolnia a különböző típusú szennyeződések eltávolításához. Szerencsére a közelmúltban megjelent a CleanUp felületek tisztítására és fertőtlenítésére az értékesítésben. Ez egy kényelmes megoldás, amellyel gyorsan és nagyon egyszerűen eltávolíthat szinte bármilyen szennyeződést házában, lakásában, autójában vagy kertjében.

Foam Cleaner leírás: Oxigénezett aktív hab, amely erőteljes romboló hatással van minden típusú folt, penész és rozsda szerkezetére. A termék teljesen biztonságos az emberi egészségre, a háziállatokra és a környezetre, miközben aktívan tisztít minden kemény és puha felületet. Ezzel a termékkel könnyedén eltávolíthatja az autó belsejében lévő foltokat, megtisztíthatja a konyhabútorokat vagy a mosogatókat a lepedéktől, eltávolíthatja a rozsdát a fémfelületekről és elvégezheti a teljes otthoni fertőtlenítést.

A Foam Cleaner hab szennyeződések, rozsda és vízkő eltávolítására bármilyen környezetre alkalmas. Csak permetezze a szennyezett felületre, hagyja 2-3 percig, majd öblítse le meleg vízzel vagy törölje le nedves ruhával. Az esetek 99,9%-ában a felület teljesen letisztul, idegen szagoktól, gombától és baktériumoktól mentes! A legfontosabb, hogy ennek a habtisztítónak nincs mellékhatása az emberi egészségre, és teljesen biztonságos!

Előnyök, amelyek miatt határozottan Foam Cleaner vásárolni Magyarországon vágyik:

  • Hab alapú általános tisztítószer.
  • Eltávolítja a friss és elöregedett foltokat minden felületről.
  • Sokféle körülmény között használható.
  • Használatához nincs szükség további szerszámokra.
  • Biztonságos és környezetbarát összetétel.
  • Ideális otthoni használatra.
  • Erőteljes antibakteriális hatás.
  • Meghosszabbítja a bútorok, szaniterek, háztartási gépek és szövetek élettartamát.
  • Foam Cleaner ár sokkal olcsóbb, mint egy takarítócég szolgáltatásainak költsége.

Hol használható ez a tisztítószer?

Igény szerint a hab bármely helyiség takarítása során felhordható. Remek módszer a sütő, mikrohullámú sütő vagy főzőlap tisztítására, a zsírfoltok eltávolítására a bútorokról és a kellemetlen szagok eltávolításáról. A fürdőszobában a hab segít megtisztítani a vízvezetékeket, a WC-csészét, a csempe felületét a vízkőtől, valamint gombát és más baktériumokat bejuttatni. A hálószobában ez a habtisztító segít eltávolítani a foltokat a matracról, és fertőtlenítheti a szőnyeget vagy más padlófelületeket. A garázsban ez a hab használható a szerszámok rozsda eltávolítására, valamint az összes eldugult felület általános tisztítására. Az autótulajdonosok Foam Cleaner megrendelés kapnak a belső tér öntisztításáért.

Hol találom a Foam Cleaner áruház eladót? Ezt az exkluzív terméket nagyon nehéz megtalálni egy tégla és habarcs boltban. Ha most szeretné megszerezni, javasoljuk, hogy használja a gyártó hivatalos webhelyének ajánlatát. Foam Cleaner kézbesítés azonnal végrehajtják a webhelyen történő megrendelés után. A vásárlást az átvétel után tudja majd fizetni.

Vevők visszajelzései Foam Cleaner Magyarország:

Jó orvosság! Ezzel el tudtam távolítani az autóm hátsó üléséről a foltokat! Tökéletesen eltávolítja a szagokat!

Van egy kisgyerekünk, aki sok foltot hagy a kanapén és az ágyon. Ez a hab kiválóan alkalmas arra, hogy megszabaduljon tőlük. A legfontosabb dolog az, hogy ne károsítsa az egészségét.

Jól eltávolítja a nakut és a lepedéket a vízvezetékről. Nem marja a bőrt, mint más tisztítószerek. Kellemes virágos illat.