Kategóriák
Egészség

Foil Protection – Öntapadó Fólia

Mitől véd az öntapadó fólia?

✔ Olajcseppektől
✔ RVízálló (megakadályozza a bútorok duzzadását)
✔ Magas hőmérsékletektől és gőztől
✔ Nyílt lángtól
✔ Mechanikai sérülésektől

A Foil Protection öntapadó fólia a leggyorsabb és legkényelmesebb módja annak, hogy megvédje a bútorokat vagy a falakat a nedvesség, a hőmérséklet, az olaj, a szennyeződés és a por negatív hatásaitól. Az egyik legnépszerűbb termék Kínában és Európában. Kiváló minőségű anyagokból készült, stílusosan és gyönyörűen néz ki bármilyen belső térben, megőrzi műszaki jellemzőit sok éven át, folyamatos működés mellett. És ami a legfontosabb, Foil Protection ár kellemes meglepetés lesz minden háziasszony számára! A fólia az USA-ban készült, és megfelel az amerikai minőségi és környezetvédelmi szabványoknak.

Ma akár -50%-os kedvezménnyel rendelheti meg ezt az egyedülálló terméket, ha felkeresi országunk engedéllyel rendelkező forgalmazójának hivatalos weboldalát. A szállítási idő 3-5 munkanap. További információk az eladó honlapján vagy az online tanácsadónál találhatók.

Foil Protection – leírás, ár, vásárolni, megrendelés, szállítás

A konyhabútorok és a falak naponta változó mértékű gőznek, víznek, nedvességnek, hőmérsékletnek, olajfröccsenésnek és nyílt lángnak vannak kitéve. Megfelelő védelem nélkül az ilyen hatás az anyagok gyors kopásához vezet, és további feltételeket teremt a gombás sportok és a baktériumok terjedéséhez. Amerikai mérnökök foglalkoztak azzal a kérdéssel, hogyan lehet kiküszöbölni ezt a problémát, és megvédeni a konyhai szekrények homlokzatát és a tűzhely közelében lévő falakat ettől a káros hatástól. Laboratóriumi vizsgálatok eredményeként kísérletileg sikerült levezetniük az alufólia univerzális formuláját, amely a maximális védelmet biztosítja. Ezenkívül úgy döntöttek, hogy a termék hátsó felületét kiváló minőségű öntapadó alappal látják el, amely lehetővé teszi a fólia szoros és biztonságos rögzítését bármilyen típusú anyaghoz: fa, kerámia, fém, márvány, üveg, műanyag. , gumi és így tovább.

A Foil Protection konyhai öntapadó fólia az egyik legsokoldalúbb megoldás az Ön konyhájában, sokféle alkalmazással:

 • Konyhabútorok, munkalapok, mosogatók nedvesség- és pára elleni védelmére.
 • Megakadályozza a víz és a baktériumok felhalmozódását a falak felületén.
 • Nyílt tűznek és hőmérsékletnek való kitettség elleni védelem érdekében.
 • Annak megelőzése érdekében, hogy az étel a tapétára, a csempére és a falakra csöpögjön az étel főzésekor.
 • A munkalap felületének további védelmére a sérülések, forgácsok, vágások ellen.

Az olcsó társaitól eltérően a Protection Foil alumínium fólia nemcsak tartós, hanem stílusos, modern dizájnnal is rendelkezik. Ezüst vagy arany árnyalatok közül választhat, amelyek tökéletesen illeszkednek a klasszikus vagy a hi-tech konyhabelső kialakításához.

Protection Foil leírás:

Típus: A lyukasztófólia öntapadó.

Méretek: szélesség 30 cm, tekercs hossza 5 m.

Rögzítési mód: öntapadó felület.

Szín: arany, ezüst.

Alkalmazási terület: háztartási, ipari.

Védelem: víz, gőz, hőmérséklet, tűz, olaj, szennyeződés, por, baktériumok, penész, szagok.

Ha szükséges, mindig le tudja vágni a kívánt formájú és méretű fóliadarabot. Az anyag kiválóan alkalmas tisztításra és mosásra, nem szívja fel a szennyeződéseket és a kellemetlen szagokat. A fólia eltávolítása nem hagy maradékot, így a munkalap, a fal vagy a bútorok újszerűek lesznek. A fóliabevonat egyedi ragasztóösszetétele biztosítja a biztonságos rögzítést.

A Foil Protection Magyarország használata:

 • Tisztítsa meg és zsírtalanítsa azt a felületet, amelyre a fóliát rögzíteni kívánja.
 • Vágja le a kívánt hosszúságú fóliát az előre elkészített méretek szerint.
 • Távolítsa el a védőburkolatot a fóliáról.
 • A ragacsos oldal segítségével tartsa szilárdan a fóliát egy kemény felülethez.
 • Száraz ronggyal finoman simítsa ki a filmet a légbuborékok elkerülése érdekében.
 • Élvezze a nagyszerű eredményt!

Vélemények azokról, akik már kezelték a Foil Protection vásárolni Magyarországon:

Tökéletesen védi munkalapját az olajtól és a vízcseppektől! Könnyen és kényelmesen tisztítható. Pénzért ez egy nagyszerű megoldás!

Nemrég felújítottuk otthonunkat, és úgy döntöttünk, hogy veszünk néhány nagyon drága konyhabútort. Fájdalmas volt látni, hogyan maradnak olaj- és gőzfoltok a szekrényeken és a fiókokon főzés után. Látott egy hirdetést ehhez a termékhez, és úgy döntött, Foil Protection megrendelés. Soha nem bántam meg a választásomat! Ez egy nagyon jó módja annak, hogy megvédje konyhabútorát a negatív hatásoktól.

Ezt a fólia matricát a gáztűzhely mögötti falra ragasztottam. Még akkor sem félek attól, hogy az olajcseppek tönkreteszik a falak festékét, még akkor sem, ha nagy lángon sütök steaket.

Az egyre növekvő kereslet miatt nagyon nehéz Foil Protection üzlet eladót találni. Csak egy igazi módja van ennek az exkluzív tárgynak a megszerzésére. Látogassa meg a gyártó hivatalos webhelyét, és rendeljen eredeti fóliát online. Foil Protection kézbesítés néhány napon belül országszerte szállítják.