Kategóriák
Egészség

Gőztisztító H2O Mop X5 – felülvizsgálat

TISZTA HÁZ – TÖBB SZABAD IDŐ

✔ Gőzszabályozó erő
✔ Könnyű és kényelmes, mindössze 2,2 kg súlyú
✔ Kompakt és könnyen tárolható
✔ Vegyszeres tisztítószerek nélkül tisztít és fertőtlenít a gőz erejével
✔ Könnyen átalakítható mini gőzfúvó géppé

Üdvözlök mindenkit, és köszönöm az értékelésemre fordított figyelmet. Régóta akartam venni magamnak Gőztisztító H2O Mop , és most végre valóra vált az álmom. Sok különböző hirdetést láttam az interneten, amelyekben szándékosan díszítették ennek a készüléknek az előnyeit, és igyekeztek elrejteni a hiányosságokat. Célom, hogy a vásárlás után 5 hónappal elmondjam a teljes igazságot személyes tapasztalataim alapján ezzel a gőzfelmosóval. Azonnal szeretném figyelmeztetni, hogy nem fogom senkire ráerőltetni a véleményemet, ezért mindenkinek magának kell meghoznia a döntést, hogy megvásárolja-e ezt a terméket. Ha Gőztisztító rendelés szeretne, ez az információ hasznos lehet.

H2O Mop X5 – leírás, ár, vásárolni, megrendelés, szállítás

A férjemmel és a gyermekemmel élünk a házban. A hálószobában és a gyerekszobában szőnyeg van. Nem véletlenül választották ezt a bevonási lehetőséget, mivel a gyermek sok időt tölt a padlón, és igyekezett a legkényelmesebb körülményeket biztosítani számára. A szőnyeg valóban nagyon puha és kellemes tapintású anyag, de van egy komoly probléma – nagyon nehéz tisztítani. Többször hívtunk szakembereket és rendeltünk szőnyegtisztítást, de ez nagyon drága. Ezért úgy döntöttünk, hogy keressük a módját, hogy mi magunk tisztítsuk meg. A legtöbb hordozható gőztisztítónak magas az ára, ezért az ár és a minőség legoptimálisabb kombinációját kerestük. Végül a Steam Cleaner H2O Mop X5 modellt választottam. Ezt a terméket a webáruházon keresztül rendeltem, mert ott van a legjobb ár és kényelmes házhoz szállítás. 4 nap múlva a rendelésemet már kézbesítették.

Így nézett ki a csomagolás és a felmosó. Az anyagok minősége meglepően jónak bizonyult (olcsó kínai műanyagra számítottam). Mint korábban mondtam, H2O Mop X5 Gőzmosó volt szükségem elsősorban a szőnyeg tisztítására. Minden nap használtam: először porszívót, majd gőzfelmosót. A készülék 4 üzemmóddal rendelkezik. Csempe, linóleum, parketta vagy laminátum esetén 1 vagy 2 teljesítménybeállítás elegendő. A szőnyeghez a 4-es módot használtam – a legerősebbet. A felület felmosása után a halom észrevehetően megemelkedik, és megjelenik a frissesség érzése. Ha ebben az időben ablakot is nyit a szobában, akkor a hatás jelentősen megnő.

A H2O Mop X5 leírás azt jelzi, hogy az eszköz fertőtlenít. Ezt meg tudom erősíteni, mivel a kilépő gőz hőmérséklete eléri a 110 Celsius fokot.

Ezen a képen a felmosó tisztítás előtti és utáni állapotát láthatja:

Egy másik alkalmazási terület a padlótisztítás. Ehhez 2-es módot állítok be, és úgy mosom a padlót, mint egy normál felmosórongyot. Előnye, hogy nincs szükség vegyszerekre vagy további mosószerekre a por és a baktériumok eltávolításához. A hosszú fogantyúnak köszönhetően nem kell alacsonyra hajolni, a gumibetét mozgatható talpa pedig segít elérni a ház legnehezebb helyeit, sarkait. A legfontosabb, hogy nincsenek csíkok, mint egy normál felmosó vagy rongy használata után!

A Gőztisztító X5 Magyarország több különböző melléklettel rendelkezik. Ez akkor kényelmes, ha nem csak a padlót, hanem más felületeket is meg kell tisztítani. Például a kárpitozott bútorok tisztításához speciális fúvókát használok. Kisgyerekem van, utána folyamatosan maradnak nyomok, foltok a kanapén, amit rendes ronggyal nehéz eltávolítani. Bekapcsolom ezt a gőztisztítót, csak néhány másodperc, és a folt szó szerint eltűnik a szemünk előtt. Ugyanez vonatkozik az ágyakra, fotelekre és egyéb bútorokra is.

Ami a gőzölgő függönyöket vagy ruhákat illeti, itt van egy csalódás. Valószínűleg a készüléknek nincs elegendő teljesítménye ezekre a célokra, mert az öltöny vagy a függönyök többszöri kisimítására tett kísérlet után is ráncosak maradnak.

Külön figyelmet érdemel az ablakok és tükrök mosása. Hatalmas kilátók vannak a házunkban, amik folyamatosan koszosak és ki kell mosni. Korábban szakembereket kellett rendelnünk, mivel féltem magam mosni az ablakokat (főleg a második emeleten). Most minden nagyon egyszerű és kényelmes. Gőztisztítóval az ablakok tisztítása sokkal egyszerűbb és gyorsabb. Erős szennyeződés esetén azonban apró foltok még mindig maradhatnak, ezért feldolgozás után speciális szalvétával törölöm szárazra a felületet. Ahogy korábban mondtam, H2O Mop X5 online áruház használtam a megrendeléshez, és úgy gondolom, hogy helyesen cselekedtem. Összehasonlítottam az árakat ott és a hagyományos üzletekben – a különbség körülbelül 40-50%.

Előnyök:

 • Jó felszerelés.
 • Könnyű használat.
 • Hasznos funkciók széles skálája.
 • Kiváló építési minőség.
 • Intuitív kezelőszervek.
 • Gőztisztító H2O Mop X5 ár nyereséges.

Hátrányok:

 • Gyors vízfogyasztás.
 • Rosszul simítja ki a ruhákat vagy a függönyöket.
 • Nem távolítja el a zsírt.
 • Rövid kábel a konnektorba való csatlakoztatáshoz.
 • Hangos zaj a fúvóka használata nélkül.

Hol a legjobb H2O Mop X5 vásárolni Magyarországon?

Megoszthatok veletek egy linket arra az oldalra, ahol én magam rendeltem ezt a felmosót. Jó menedzserek dolgoznak ott, gyorsan visszahívnak és válaszolnak minden további kérdésre. H2O Mop X5 szállítás feldolgozása 3 munkanapon belül megtörtént.