Kategóriák
Egészség

Lordliness – pénisznövelő termék

Lordliness
25 nap múlva a péniszem 7 cm-rel hosszabb lesz

✔ legalább 7 cm-rel meghosszabbítani a péniszed
✔ 69%-kal növelni a péniszed vastagságát, és a nőket akár 6-szoros orgazmushoz vezetni egyetlen együttlét során
✔ acélkemény merevedést elérni minden alkalommal, amikor csak szexre vágysz
✔ tartósan fenntartani az erekciód

Szenzációs hírek érkeztek a tudomány világából. Európai tudósok egy csoportja, amely a férfi fiziológiát befolyásoló módszereket tanulmányozta, bebizonyította, hogy a férfi pénisz mérete természetes módon megnövekszik, függetlenül a férfi életkorától és életmódjától. A tanulmány, amelyet önkéntes alanyok csoportján végeztek, egy új étrend-kiegészítőt teszteltek, Lordliness kapszulák férfiaknak. A tesztek eredményei szerint a nem invazív péniszhosszabbítás maximális mutatóját rögzítették – +7 cm-ig! Dr. Mészáros szívesen válaszolt néhány kérdésünkre, és elmagyarázza, miért ez a termék a jövő!

Lordliness – leírás, ár, vásárolni, megrendelés, szállítás

– Helló doktor úr. Ön Budapesten, egy nagy metropoliszban él és dolgozik. Mondja, sok a páciensei között, aki elégedetlen péniszének méretével?

– Jó napot. Körülbelül 10-ből 8 beteg kisebbrendűségi érzéssel vagy fiziológiai jellemzőivel kapcsolatos elégedetlenséggel fordul hozzám. Mindenekelőtt ez a pénisz hosszára, kerületére és alakjára vonatkozik.

– Hány éves korig nőhet természetes úton egy férfi pénisze?

– Ha a múlt század 90-es éveinek végén kérdeznél róla, határozottan azt mondanám, hogy 21 évig. A modern tudósok azonban többször is bebizonyították, hogy az ember életkora nem a fő tényező elsődleges szexuális jellemzőinek kialakulásában. Ezért ma már hivatalosan is kijelenthetem, hogy szinte bármely életkorban megnövelheti és vastagabbá teheti a péniszét. A lényeg a megfelelő hatás.

– Mit tud mondani a műtétről, és helyénvaló-e ebben az esetben?

– Műtétre csak extrém esetekben van szükség, amelyek az összes betegszám kevesebb, mint 2,5%-a. Ebben az esetben anatómiai eltérésekről és az úgynevezett “mikropéniszről” (3 cm-nél kisebb) beszélünk. Az egyéb esetek 98%-ában a szike használata inkább a beteg kívánsága, nem pedig a műtét orvosi javallata. Mindig hűségesebb és biztonságosabb módszereket ajánlok ügyfeleimnek – hosszabbítók, krémek, masszázsok vagy táplálék-kiegészítők.

– Hallott valamit az új termékről: Lordliness pénisznövelő termék?

– Természetesen. Véleményem szerint a Lordliness Magyarország az egyik legjobb termék a piacon, amely hatékonyabb, mint a vákuumszivattyúk és töltőanyagok együttvéve.

– Magyarázza el nekünk, mint azoknak, akik nem értenek semmit a tudományhoz és az orvostudományhoz: hogyan változtathatják meg a tabletták a pénisz hosszát?

– Ha nem megy bele a részletekbe és a bonyolult orvosi terminológiába, akkor ennek a jelenségnek a magyarázata meglehetősen egyszerű. A férfi pénisz az erekció során vérrel telt corpora cavernosa-ból áll. Minél erősebb a férfi szexuális vágya, annál nagyobb és keményebb lesz a pénisz. Néhány betegnél azonban a rossz vérellátás vagy az alacsony tesztoszteronszint miatt a barlangos testek nem teljes vérrel telnek meg. Szakemberek által végzett tudományos vizsgálatok bebizonyították, hogy a pénisz lágy szövetei szinte bármilyen életkorban képesek tágulni és regenerálódni. A kutatás annyira úttörőnek bizonyult, hogy több tucat gyógyszergyár vezetett be természetes gyógymódokat e felfedezés alapján. Az egyik legsikeresebb Lordliness pénisznövelő műtét nélkül volt. Ez a termék valóban bebizonyította, hogy mindössze 3-4 hét alatt körülbelül 4-7 cm hosszban és 3-5 cm szélességben változtathatja meg a fő férfiszerv méretét.

– Lordliness leírás olvasunk, és azt írja, hogy az eredmény 99%-ban garantált. Tényleg igaz?

– Nem tudok garanciát vállalni, mert minden szervezet egyedi, és minden különböző tényezőktől függ. Általánosságban elmondható, hogy a táplálék-kiegészítők használatának dinamikája valóban pozitív. Pácienseim közül megközelítőleg 40-en használták ezeket a kapszulákat, és 38-an tapasztaltak valódi változást a nemi szervek méretében. Itt nagyon fontos megérteni, hogy a pénisz legkisebb 1 vagy 2 cm-es növekedése is + 200%-kal növeli a szex minőségét és a női orgazmus fényességét. A legfontosabb, hogy ez megmenti a férfit a kisebbrendűségi komplexustól, a szégyentől és más olyan problémáktól, amelyek zavarják a teljes értékű szexuális életet és károsak az egészségre. Nem véletlen, hogy ennek a terméknek a biztonságára és hatékonyságára összpontosítottam. Felhívjuk figyelmét, hogy a Lordliness gyógyszertár nem árulják, mivel a tabletták nagyon jól hatnak. A gyógyszertárak jövedelmezőbbek olyan zselék vagy krémek értékesítése, amelyek használat közben is hatásosak.

– Figyelembe véve a termék kényes természetét, hol van a legjobb Lordliness vásárolni Magyarországon?

– Kéred a tanácsomat? Javaslom ezekre a célokra az Internet használatát. Megnyitja a hivatalos webhely oldalát, kérelmet hagy, és várja a csomagot. Egyébként a legtöbb ügyfelem ezt csinálta. Először is, nem kell szexboltokban vagy gyógyszertárakban keresgélnie. Másodszor, Lordliness kézbesítés egy áthatolhatatlan csomagban van, és senki sem fog tudni a csomag tartalmáról.

– Doktor úr, utalhatunk önre azzal, hogy Lordliness megrendelés ajánlunk olvasóinknak?

– Igen. Ezen túlmenően minden férfinak, aki műtéti úton akarta megnagyobbítani a péniszét, azt javaslom, hogy hasonlítsa össze e módszerek költségeit. A péniszbővítéshez szükséges plasztikai műtétek átlagos ára többszörösen drágább, mint Lordliness ár. A különbség egyszerűen nyilvánvaló!