Kategóriák
Egészség

Multifunkcionális gyümölcs reszelő (Multi Cutter) zöldségekhez

Multi Cutter
MULTIFUNKCIONÁLIS GYÜMÖLCS ÉS ZÖLDSÉG SZELETELŐ CSEPEGTETŐVEL

✔ A főzésre való felkészülés könnyebb, mint valaha!
✔ A beépített tállal felszeletelheti a gyümölcsöket vagy a zöldségeket, majd közvetlenül ezután lemoshatja és lecsepegtetheti őket.
✔ Kényelmes fogantyú, amely nem csúszik. Egy kézzel is vezérelhető.
✔ Kivehető szeletelő – könnyen eltávolítható a tálból.

A Multifunkcionális gyümölcs reszelő zöldségekhez egy univerzális konyhai eszköz, mellyel bármilyen zöldséget, gyümölcsöt könnyedén felapríthatsz, gyönyörűen vághatsz, a beépített kosárnak köszönhetően pedig a darabolt termékek mosása és szárítása is sokkal egyszerűbb és kényelmesebb lesz. A kiváló minőségű élelmiszeripari műanyagból készült készülék teste hosszú élettartamot biztosít, függetlenül a választott termék típusától. Két éles kés, 3 féle, különböző átmérőjű reszelő és egy speciális, dekoratív vágásra alkalmas göndör kés bőséges lehetőséget biztosít sokféle étel elkészítéséhez otthon. Ez minden háziasszony tökéletes segítője lesz a konyhában. Multi Cutter Multifunkcionális szeletelőtál beépített gyümölcs segít bármilyen saláta elkészítésében, levesekhez vagy köretekhez vágott zöldségek elkészítésében.

Multifunkcionális gyümölcs – leírás, ár, vásárolni, megrendelés, szállítás

Multifunkcionális gyümölcs reszelő leírás: Mechanikus eszköz zöldségek, gyümölcsök és fűszernövények vágására és aprítására. A mosószerek kényelme érdekében beépített kosárral van felszerelve, amellyel könnyedén leöblítheti a zöldségeket és gyümölcsöket aprítás előtt. Nagy teljesítményű és környezetbarát élelmiszer-minőségű műanyag, amely nem bocsát ki káros anyagokat. Kiváló építési minőséggel rendelkezik, szakértői tanúsítvánnyal rendelkezik, és korlátlanul alkalmas napi használatra. A készülék mechanikus típusa lehetővé teszi, hogy magával vigye piknikre vagy kirándulásra. A felszerelések széles választéka lehetővé teszi, hogy könnyedén kiválaszthassa az optimális penge- és reszelőtípust bizonyos célokra. Most, hogy hamarosan megérkeznek a vendégek, nem kell minden egyes uborkát vagy paradicsomot eszeveszetten felvágni salátához. Egyszerűen töltse be az összes zöldséget vagy gyümölcsöt a speciális edénybe, és néhány másodperc alatt vágja fel őket. A forgó fogantyú lehetővé teszi a készülék biztonságos rögzítését és megakadályozza annak lecsúszását. A magas fokú biztonságnak köszönhetően soha nem fogja megvágni magát, amikor zöldségeket és gyümölcsöket aprít fel Multifunkcionális gyümölcs reszelő Magyarország.

A tartály könnyen mosható. A kiváló minőségű műanyag nem szívja fel a szagokat vagy a foltokat, könnyen tisztítható normál folyóvízzel. Kompakt méretének köszönhetően könnyedén tárolhat Multifunkcionális gyümölcs reszelő megrendelés a konyhában, mert ez a készülék nem foglal sok helyet.

Még mindig normál késsel vágja a zöldségeket vagy a gyümölcsöket? Ne pazarolja az idejét és az idegeit! Az innovatív tudományos vívmányok segítségével egyszerűen, néhány lépésben vághatja fel a burgonyát, sárgarépát, uborkát, paradicsomot, gyümölcsöt vagy fűszernövényt! Ne hagyja ki ezt a csodálatos Multifunkcionális gyümölcs reszelő vásárolni Magyarországon lehetőséget akciós áron, akár -50% kedvezménnyel! Ez lesz a legjobb megoldás azok számára, akik értékelik a minőséget és a kényelmet a háztartási készülékekben.

Néhány ok, amiért érdemes Multifunkcionális gyümölcs reszelő zöldért rendelnie magának:

  • Kiváló minőségű anyagok.
  • Tartós.
  • Kényelmes használat.
  • Különféle célokra alkalmas (göndör vágás, köszörülés).
  • Beépített kosárral felszerelve az élelmiszerek őrlés utáni gyors mosásához.
  • Jelentősen megspórolja a főzési időt saláták, desszertek, köretek és levesek esetében.
  • Kompakt méretek.
  • Nyereséges Multifunkcionális gyümölcs reszelő ár.

Multi Vélemények:

Ez egy nagyszerű megoldás a konyhába! Régebben 30-40 percet töltöttem a zöldségek levesbe vágásával. Most minden sokkal könnyebb és gyorsabb. Csak lehúzom a burgonyáról a felső héját, és egyenesen az edénybe dobom. Csak néhány mozdulat, és a végén tökéletesen vágott, azonos méretű és alakú burgonyadarabokat kapok. És ami a legfontosabb, könnyen mosható, és nem kell állandóan a konnektor közelében tartózkodnia.

Gyakran megyünk az erdőbe piknikezni családdal. Ezt a zöldségvágót magunkkal visszük, hogy időt takarítsunk meg a főzéssel. Amíg a férjem meggyújtja a parazsat, én mindenem készen áll a grillezett zöldségek főzésére. De véletlenül megláttam Multifunkcionális gyümölcs reszelő online áruház, és úgy döntöttem, hogy megrendelem ezt a terméket, hogy kipróbáljam.

Három gyerekem van, így soha nincs elég szabadidőm főzni. Ezzel a gépi aprítóval mindössze 5-7 perc alatt elkészíthetek gyerekeknek gyümölcssalátát, férjemet pedig egy finom levessel kedveskedem, amihez a zöldségeket is ebben a reszelőben aprítják. Nagyon kényelmes és gyors. Kellemesen meglepett a műanyag minősége. Nem is gondoltam, hogy ez lehetséges. Nagyon jó termék.

A termék határozottan megéri a pénzt. Akcióból rendeltem meg és 50% kedvezményt kaptam. Már több mint 8 hónapja szinte minden nap használom. Ez után a zöldségvágó után abbahagytam a konyhai robotgép vásárlását magamnak, és sok pénzt megspóroltam. Nagyon remélem, hogy ez a termék valakinek olyan hasznos lesz, mint nekem.

Eredeti terméket szeretne kapni? Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy rendeljen Multifunkcionális gyümölcs reszelő kézbesítés a hivatalos online áruházon keresztül. Csak kövesse a linket, töltse ki a jelentkezési lapot és erősítse meg a rendelést telefonon. Néhány napon belül a futár elhozza a csomagot, és Ön az átvételt követően fizetheti azt.