Kategóriák
Egészség

Revamin Lash – Szempillanövesztő szérum

Válassza a természetes hosszú és sűrű szempillát!

✔ Felgyorsítja a szempilla növekedését
✔ Erősíti a szőrszálakat
✔ Láthatóan megvastagítja és meghosszabbítja a szempillát
✔ Hidratálja és javítja kinézetét

A vékony, rövid vagy túl vékony szempillák még a legvonzóbb női megjelenést is tönkretehetik. A modern sminkes művészek számos mesterséges módszerrel állnak rendelkezésére, hogy ezt a problémát szempillahosszabbítással vagy a megfelelő sminkkel leplezzék. De ez csak átmeneti megoldás, amely semmilyen módon nem szünteti meg az okokat.

Miért kezdenek szörnyen kinézni vagy kidőlni a szempilláim? Sok nő felteszi magának ezt a kérdést. Számos kulcstényező okozhatja ezt a kellemetlen hatást:

 • Vitaminok és tápanyagok hiánya.
 • Rossz higiénia.
 • A kozmetikumok és smink elemek visszaélése.
 • Szegény ökológia.
 • Kor.
 • A műszempilla gyakori használata.
 • Autoimmun betegségek.

Ma van Revamin Lash vastag és hosszú szempillákhoz felülvizsgálatra. Ez egy egyedülálló tejsavó-mátrix, amely magában foglalja az elmúlt évtizedek csúcstechnológiáját és tudományos felfedezéseit. A formula egészséges és természetes összetevőket tartalmaz, amelyek hidratálják és táplálják az izzókat, megállítják a szempilla veszteségét és meghosszabbítják az aktív növekedés fázisát. Ennek a hatékony kozmetikai terméknek köszönhetően néhány nap alatt otthon kaphatja a legteljesebb és leghosszabb pillákat!

Revamin Lash – leírás, ár, vásárolni, megrendelés, szállítás

A gyártó hivatalos weboldalán található Revamin Lash leírás azt jelzi, hogy ez a szempilla kondicionáló sikeresen megfelelt a klinikai vizsgálatokon. Tudományosan bebizonyosodott, hogy a tripdidre, cinkre, koffeinre és más hasznos anyagokra épülő formulák használata stimulálja a szunnyadó izzókat és növeli az új szőrsejtek növekedési sebességét. Ennek a szérumnak a napi használatával megfigyelhető a ciliáris szőrszálak sűrűségének és vastagságának növekedése, az anagén fázis nő és az alak megmarad. A komplex tökéletesen hidratálja és speciális vitaminokkal, antioxidánsokkal és hasznos mikroelemekkel látja el a tüszősejteket. Ez a szempillák maximális meghosszabbítását eredményezi otthon

A szépségszalonban alkalmazott hagyományos eljárásokhoz képest a Revamin Lash Szempillanövesztő szérum semlegesíti a felmerülő problémák okát és a lehető leghamarabb garantálja a pozitív eredményt. A termék felgyorsítja a növekedési fázist, és pozitív hatással van a szőrtüsző szerkezetére. A szempillák a lehető leggazdagabbak, vastagabbak és dúsabbak lesznek. És a legfontosabb az, hogy a használat hatása sokáig fennmaradjon (még a tanfolyam vége után is).

A természetes szempilla kondicionáló egyik fő előnye az összetevők biztonságos összetétele, az ellenjavallatok és mellékhatások hiánya. Ezenkívül ez a legjobb módja annak, hogy megszabaduljon a szempilla elvesztésével kapcsolatos problémáktól, ezzel pénzt takarítva meg a kozmetikusokon és az orvosokon. Örömmel fog lepődni a közeljövőben várható eredmények.

A Revamin Lash vásárolni Magyarországon megoldás elkészítésével a következő eredményekre számíthat:

 • A szempillák erősítése és aktív növekedése.
 • A toxinok és szabad gyökök eltávolítása.
 • A sűrűség és a hossz növekedése 19% -kal 1 hónap után.
 • A szempillák elveszett szerkezetének helyreállítása.
 • Több nedvesség megtartása a hajban és a bőrsejtekben.
 • Inaktív tüszők ébresztése.
 • Az irritáció csökkentése.
 • A haj törékenységének csökkentése.
 • Az életkorral kapcsolatos változások és az öregedés lelassítása.
 • A sérült szövetek regenerálása.

Figyelem! Revamin Lash gyógyszertár nem ad el. Az eredeti szérum csak az interneten vásárolható meg, és csomagot futárszolgálaton keresztül kaphat.

Mit gondolnak a szakmai szakértők a Revamin Lash Magyarország:

Nem támogatom a szempilla meghosszabbítását. Bár ezek a szolgáltatások ma már nagyon népszerűek az egész világon, csak negatív egészségügyi hatásokat látok bennük. Mesterséges szőrszálak használata vagy hosszabbítással történő hosszabbítás tovább gyengíti a szempillákat és elveszésükhöz vezet. Egy bizonyos szakaszban egyszerűen függővé válik a kozmetikus havi látogatásától, és kézzelfogható pénzügyi költségekkel jár. Ehelyett Revamin Lash balzsam szempillákhoz ajánlok az ügyfeleimnek. Ez a termék meglehetősen hatékony és biztonságos. De természetesen úgy működik, hogy felgyorsítja a szempillák növekedési szakaszát a rájuk gyakorolt helyes hatás miatt. Ebben az esetben sokkal könnyebb pozitív eredményt elérni, mint a hagyományos hosszabbításokkal. És ami a legfontosabb: Revamin Lash ár tízszer olcsóbb, mint a sminkesek szolgáltatásainak költsége.

Alkalmazás módja: A szérumot a problémás területre történő napi alkalmazásra szánják. Az első eredmények 3-4 hét használat után észrevehetők, de a szempillák egészségének teljes helyreállításához legalább 90 napos kúrát kell végeznie. Ez a termék csak 18 éves kortól kapható. Előzetes konzultáció ajánlott orvossal vagy más engedéllyel rendelkező szakértővel.

Az eladó honlapjának információi szerint a Revamin Lash kézbesítés összeget 48 órán belül teljesítik az alkalmazás regisztrációjától számítva. Bizonyos esetekben a szállítási idő akár 5-7 munkanapig meghosszabbítható. További információt az online jelentkezés kitöltésével foglalkozó oldalon talál.

Siessen siessen Revamin Lash megrendelés, amíg ez a termék raktáron van!