Kategóriák
Egészség

Silane Guard – Folyékony üveg

FOLYÉKONY ÜVEG:

✔ MEGŐRZI AZ AUTÓ EREDETI, FÉNYES ÉS GAZDAG SZÍNÉT.
✔ HOSSZÚ IDEIG CSILLOGÓ FÉNYT KÖLCSÖNÖZ AZ AUTÓNAK – AKÁR 1 ÉVEN ÁT!
✔ TOVÁBBÁ AD STABIL VÍZTASZÍTÓ HATÁST BIZTOSÍT.

Szeretné, hogy autója úgy néz ki, mintha csak újra elhagyta volna az autókereskedést? Használjon Silane Guard Folyékony üveg! Egyedi japán technológia a festék védelmére a apró darabok, repedések, vegyi anyagok és egyéb tényezők ellen. Az innovatív képletnek köszönhetően ez a termék sok pénzt takarít meg a drága polírozás és autómosó szolgáltatások területén. A technológia alkalmazása után az autó karosszériája ragyogó fényt kap, az esőtől származó kisebb karcolások és foltok eltűnnek, és további korrózióállóság jelenik meg. A legtöbb japán és európai szakértő egyhangúlag megerősíti ezen eszköz magas hatékonyságát.

Silane Guard – leírás, ár, vásárolni, megrendelés, szállítás

A Willson (Japán) több mint 50 éve gyárt autós vegyszereket és autóápolási termékeket. Kizárólag kiváló minőségű anyagok és a legújabb tudományos technológiák használata biztosítja a magas hatékonyságot. A folyékony üveg a legújabb fejlesztés, amely az egész világon elterjedt.

leírás:

A folyékony koncentrátumot egy speciális szivaccsal felhordják a karosszéria felületére. Néhány perccel a szárítás után egy organikus szilícium polimer film jelenik meg, amely megvédi a festéket a környezeti hatásoktól. Ez az eszköz nélkülözhetetlen egy autó tárolásához, nyitott padló és garázs nélkül. A autó lengyel nem károsítja a festéket, nem bocsát ki mérgező anyagokat a légkörbe, és bármilyen körülmények között használható. A jármű karosszériája újszerűnek tűnik!

Ezért kellene Silane Guard megrendelés fizetnie:

 • Korrózióvédelem.
 • Kényelem az alkalmazásban és az alkalmazásban.
 • A gépet 4-5-szer ritkábban kell mosni, de teljesen tisztának tűnik.
 • Extra védelem a apró aprítások és a karcolások ellen.
 • Hatékony védelem az olyan vegyi anyagok hatásaival szemben, amelyek télen aszfaltot fednek.
 • A legjobb alternatíva a drága autófényezéshez.
 • Nem károsítja a lakkot és nem változtatja meg a vastagságát.
 • ár esetén teljes mértékben kifizetődik 2-3 hónapos használat után.

Minden autótulajdonos új pénzügyi költségek nélkül frissítheti autójának otthoni megjelenését. Nincs szüksége speciális eszközökre vagy készségekre. A készlet magában foglalja a folyékony üveg felhordásához szükséges összes szerszámot: szivacs applikátor, latex kesztyű, szalvéta. Az egyik csomag 57 ml hatóanyagot tartalmaz. Ez elég ahhoz, hogy akár 2-3 autó SUV-karosszériáját lefedje. Tekintettel ennek a terméknek a kedvező költségére, megtakarítása legalább 400% lesz egy lengyelre. Minden szakértő egyhangúlag támogatja a gyártó által kijelenthető előnyös tulajdonságokat.

A Silane Guard Magyarország egyetemes megoldás mindenkinek, aki legalább egy autóval rendelkezik. Ma ezt az eszközt aktívan használják Ázsiában, Európában és az Egyesült Államokban. Önnek egyedülálló lehetősége van megvásárolni ezt az eszközt, és további 50% kedvezményt kap, míg az ajánlat érvényes az eladó weboldalán.

Lépésről lépésre a használati útmutató:

 • Az önálló polírozók felhordása előtt alaposan mossa le és szárítsa meg az autó karosszériáját.
 • Viseljen védő latex kesztyűt.
 • Vigyen fel egy kis mennyiségű oldatot a szivacsra.
 • A hatóanyagot egyenletesen kell elosztani az autó teljes felületén (elkerülve az ablakokat és a tükröket).
 • Hagyja bekapcsolva 10-15 percig.
 • Ruhával (a készletben) törölje le a test felületét, hogy teljes védőbevonatot kapjon.

Az oldatot csak jól szellőző helyen szabad felhasználni, közvetlen napfény nélkül. Ne használja alacsony hőmérsékleten. Ha az autót újrafestették (nem gyári festékkel), akkor javasoljuk, hogy először egy kis oldatot felhordjon egy nem feltűnő területre. A folyadék nem alkalmas gumiabroncsok, műanyag, króm alkatrészek, üveg és fényszórók felhordására. Kerülje a szemmel való érintkezést.

Az egész eljárás legfeljebb 40-60 percet vesz igénybe, de az eredmény néhány hónapig megmarad.

Amit a szakértők mondnak:

Cégünk több mint 13 éve szakmailag polírozza az autókat. Ma aktívan használjuk a Willson Silane Guard autóhoz. Ez a polimer bevonat ideálisan védi a testet a korróziótól és az agresszív környezetetől. Sőt, költsége többször olcsóbb, mint az amerikai vagy az európaiak. Azoknak a tulajdonosoknak, akiknek ezt a polírozást elvégeztük, elégedettek voltak az eredményekkel, és néhány hónap múlva elérték az ismételt jelentkezési eljárást. Mindenkinek ajánlom ezt az eszközt, aki gondoskodik az autójáról.

A Silane Guard autó üzlet nem ad eladást. Ezt a nagy izgalom okozza, amelyet ez a gyógyszer okozott. Ennek ellenére az eredeti folyékony üveg mindig megrendelhető az interneten keresztül.

Ha Silane Guard vásárolni Magyarországon szeretne, akkor csak ki kell töltenie a rendelési űrlapot a hivatalos weboldalon. Fizetés csak átvételkor.

A Silane kézbesítés néhány nap alatt megtörténik.