Kategóriák
Egészség

Speedy Chopper – aprítógép

Aprítógép

✔ Finoman apróra vágott zöldségeket, dióféléket, jeget és még sok mást kaphat a zsinór egyetlen meghúzásával.
✔ Készítse elő a szükséges termékeket könnyedén.
✔ Tökéletesen összekeveri a szószok, öntetek és egyebek összetevőit.
✔ A főzés gyermekjátékká válik vele, a tisztítás pedig még egyszerűbbé. Csak tegye a mosogatógépbe.

A Speedy Chopper aprítógép egy kiváló minőségű, kényelmes és könnyen használható ételaprító, minden körülmények között. Az innovatív mechanikus csiszolási technológia lehetővé teszi, hogy ezt a turmixgépet magával vigye munkába, nyaralásra vagy utazásra. Most még könnyebben készíthet finom és egészséges ételeket, és a zöldségek, húsok vagy gyümölcsök feldarabolása mindössze néhány másodpercet vesz igénybe!

Mielőtt a Speedy Chopper vásárolni Magyarországon mellett döntene, nézzük meg közelebbről ennek az eszköznek a főbb jellemzőit és előnyeit.

Speedy Chopper – leírás, ár, vásárolni, megrendelés, szállítás

A gyártó gondoskodott azon anyagok minőségéről, amelyekből ez a kézi aprítógép készül. A modell kompakt méretű, kényelmesen elfér a táskában és nem foglal sok helyet a konyhában. Az elektromos turmixgépekkel ellentétben most nem lesz szüksége a hálózathoz való hozzáférésre. A használat folyamata a lehető legegyszerűbb: csak egy speciális zsinórt kell meghúzni, és néhány mozdulattal a tartályban lévő termékek a kívánt állapotra zúzódnak.

Speedy Chopper leírás és műszaki adatok:

Típus: konyhai ételaprító.
Anyaga: kiváló minőségű műanyag, 3 kés tartós, lézerrel vágott acélból.
Vezérlés módja: kézi.
Méretek: 110x110x100 mm.
Tartály térfogata: 300 ml.

Hogyan működik?

Soha nem volt ilyen egyszerű a zöldségek feldarabolása salátához vagy leveskészítéshez. Csak be kell töltenie őket egy edénybe, le kell zárnia a fedelet, és néhány mozdulatot kell tennie egy speciális húzózsinór kihúzásával. A mechanikus hajtásnak köszönhetően a turmixlapátok forogni kezdenek, és mindössze 5-7 másodpercen belül apró darabokra osztják a terméket. Tökéletes megoldás sokféle étel elkészítéséhez, a salátáktól és levesektől a desszertekig és a felvágott gyümölcsökig. Annak a ténynek köszönhetően, hogy Speedy Chopper ár többször olcsóbb, mint a hagyományos háztartási készülékek, pénzt takaríthat meg, és jó alternatívát kaphat otthoni vagy professzionális használatra.

Mit tudsz darálni?

A gyártó 3 típusú penge közül választhat, amelyek mindegyike egy adott terméktípushoz készült. Az utasítások szerint botmixer alkalmas gyümölcsök, zöldségek, húsok, csokoládé, tojás, fűszernövények, fokhagyma, hagyma, sajt és sok más apróra vágására. A kések olyan erősek, hogy még a diót és a jeget is összetörhetik. Ez az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy több különböző ételt darált húshoz, salátához, páchoz vagy szószhoz kombináljon. Ha szereti a kempingezést vagy a szabadtéri tevékenységeket, akkor ez a botmixer nagyszerű társ, amikor nincs hozzáférés az áramhoz.

A tartály élelmiszer-minőségű műanyagból készült, amely nem bocsát ki káros anyagokat és nem szívja fel az idegen szagokat. A turmixgép mechanizmusa lehetővé teszi az összetevők egyidejű zúzását és keverését, ami már 1 megnyomás után kiváló eredményt ad. Bármilyen termék után néhány perc alatt könnyedén megtisztíthatja a tartályt és a fedelet.

Azok az előnyök, amelyek miatt világszerte emberek milliói vágynak Chopper megrendelés:

  • Az ételek gyors és kényelmes felaprítása egy mozdulattal!
  • Könnyű és sokoldalú használat.
  • Kiváló minőségű anyagok.
  • Éles és tartós kések.
  • Remek lehetőségek az ínyenc konyha otthoni főzésére.
  • Kényelmes kézzel vagy mosogatógépben mosni.
  • Nem kell hozzáférnie a konnektorhoz.
  • Kompakt méretek.
  • 70-80%-kal olcsóbb, mint az elektromos analógok ára.

Visszajelzés a Speedy Chopper Magyarország:

A férjem Speedy Chopper botmixer adott nekem a házassági évfordulónkra. Eleinte szkeptikus voltam ezzel az ajándékkal kapcsolatban, de később rájöttem a használat minden előnyére. Most, hogy gyorsan felaprítsam a hagymát vagy a fokhagymát, ki kell vennem egy terjedelmes konyhai robotgépet, és ezért sok időt kell töltenem azzal, hogy mindent elmossak. Fogom ezt a botmixert, rakok bele 3-4 gerezd fokhagymát, csinálok 2 mozdulatot és kész! Nagyon kényelmes! És ami a legfontosabb, hogy vidéki nyaralásra, kirándulásra mindig magammal vihetem.

Családunk nem szeret otthon ülni hétvégén, és mindig igyekszünk időt tölteni az erdőben vagy a tó közelében. Nincs is jobb egy szabadtéri grillezésnél. De ahhoz, hogy a steak igazán finom legyen, sok szósz hozzávalóra van szükségem. Korábban mindent előre kellett készítenem, de ez kényelmetlen. Most közvetlenül főzöm a szószt, miközben a parazsat égnek. Speedy Chopper kézi konyhai aprító használok erre. Nagyon könnyű és egyszerű! A készülék nagyon jól felaprítja és összekeveri az összes hozzávalót, így a lehető legkönnyebben elkészíthető egy finom steak szósz. Mindenképpen rendeljen Speedy Chopper online áruház!

Ha most szeretne Speedy Chopper kézbesítés rendelni, lépjen kapcsolatba az eladó képviselőjével a hivatalos webhelyen keresztül. A rendelési oldalra mutató link a leírásban található.