Kategóriák
Egészség

Spin Scrubber – Elektromos tisztító kefe

Spin Scrubber
Elektromos tisztító kefe

✔ Még a legnehezebben elérhető helyeken is könnyedén takaríthat vele.
✔ Kétszer olyan gyorsan tisztítja a fürdőszobát.
✔ El fogja felejteni az összes konyhai szivacsot és mosószert.
✔ A készlet 3 különböző kefetartozékot tartalmaz

Sok erőfeszítést és energiát igényel a takarítás? Eleged van abból, hogy a fürdőszobai csempe vagy a konyhabútor megtisztítható a rozsdától és a szennyeződéstől? A kezei bőre folyamatosan szenved a tisztítószerektől vagy a gumikesztyűtől? Felejtsd el ezeket a problémákat örökre!

A Spin Scrubber elektromos tisztító kefe egyedülálló megoldás mindenki számára! A kényelmes és hosszú nyélnek és az elektromos kefének köszönhetően néhány másodperc alatt megtisztíthat bármilyen felületet a szennyeződéstől, és már most kiváló eredményt érhet el! Többé nem kell megerőltetnie a gerincét, és nem kell kockáztatnia az egészségét, hogy egy ronggyal vagy szivaccsal elérje otthona legelérhetetlenebb helyeit. Az erőteljes tisztítórendszer azonnal eltávolít mindenféle szennyeződést, így a kezek a lehető legszárazabbak és tisztábbak lesznek. Könnyedén eltávolíthatja a rozsdát és a vízkőlerakódásokat a konyhában vagy a fürdőszobában található csempékről, megtisztíthatja a falakat vagy a fürdőszobában a vízvezetéket. Most a takarítás csak örömet okoz, és sok szabadidőt takarít meg vele.

Spin Scrubber – leírás, ár, vásárolni, megrendelés, szállítás

A Spin Scrubber elektromos kefe a fürdőszoba és a konyha tisztításához alapvetően új megközelítést kínál a helyiségek takarításában. A gyorstisztító technológia 3000 fej kölcsönhatásán alapul, amelyek elektromos hajtás hatására percenként 300 fordulattal forognak. Ezzel könnyedén eltávolíthatja a különféle típusú és bonyolultságú szennyeződéseket: a csempéken vagy padlókon lévő megszáradt szappanfoltoktól a penészesedésig, rozsdáig és lepedékig. A csúszó fogantyú további erőfeszítés nélkül segít elérni a leginkább megközelíthetetlen helyeket anélkül, hogy megterhelné a hát alsó részét. Ez a megoldás tűnik a legkényelmesebbnek otthoni használatra, valamint irodai, kiskereskedelmi helyiségek vagy autómosás közbeni takarításhoz. Az eredmény mindig a legjobb minőségű és leggyorsabb lesz. Spin Scrubber kefe ideális megoldás lehet minden modern ember számára, aki értékeli az idejét és az idegeit.

3 különböző tartozékkal kiválaszthatja a legkényelmesebb és legmegfelelőbb tisztítási módot igényeinek megfelelően. Szeretném megjegyezni az összeszerelés kiváló minőségét és azokat az anyagokat, amelyekből a toll teste és maguk az ecsetek készülnek. A beépített akkumulátort 1 órás folyamatos használatra tervezték, a gyorstöltésnek köszönhetően pedig mindig működőképes maradhat a kefe. A kompakt méret lehetővé teszi, hogy az elektromos kefét összecsukhassa, és utazásra magával vigye.

Spin Scrubber leírás:

 • Sokoldalú gyorstisztító technológia.
 • Gyors hozzáférés a legproblémásabb helyekhez a konyhában, fürdőszobában vagy más helyiségekben.
 • 3 kivehető fúvóka mosogatók, zuhanyzók, falak, padlók, autók és egyebek tisztításához.
 • Kiváló minőség.
 • Nyereséges Spin Scrubber ár.
 • Berendezések széles választéka.
 • Kompakt méretek: 57 x 107 cm.
 • Beépített akkumulátor.
 • Internetes árurendelés lehetősége.
 • Gyors és kényelmes Spin Scrubber kézbesítés az egész országban néhány napon belül.
 • Fizetés átvételkor.

Ha készen áll Spin Scrubber vásárolni Magyarországon, javasoljuk, hogy használja a hivatalos webhely ajánlatát, és rendelje meg az elektromos kefe eredeti modelljét még most. Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a terméket nem értékesítjük. A jelentkezéshez látogassa meg a Spin Scrubber online áruház webhelyet, és töltse ki az online űrlapot.

Vélemények:

El sem tudom képzelni, hogyan éltem e csodakefe nélkül! Most a takarítás izgalmas és élvezetes folyamattá válik. Nem kell egy széken állnom, hogy elérjem a mennyezetet, vagy feltakarítsam a szennyeződést a kád felett. A csúszó fogantyú nagyon kényelmes. Könnyedén megtisztítom a felületet anélkül, hogy meghajlítanám a hátam alsó részét vagy tönkretenném a kezeimet a mosószerekkel. Határozottan ajánlom mindenkinek Spin Scrubber megrendelés.

Férj adta nekem ezt az ecsetet a születésnapomra. Eleinte szkeptikus voltam egy ilyen ajándékkal kapcsolatban, de fokozatosan rájöttem ennek a modellnek az összes előnyére. Nagyon jól megtisztítja a felületet a rozsdától és a vízkőtől. Most már könnyedén megtisztíthatom a vízvezetéket és a mosogatót anélkül, hogy kezemmel megérintené a felületet. Határozottan megkönnyíti a tisztítást. Szerintem minden háziasszonynak szüksége van egy ilyen házi szerszámra.

Nagyon érzékeny bőröm van a kezemen, ezért minden agresszív mosószerrel való érintkezés azonnal irritációt és hámlást okoz. Azért választottam magamnak a Spin Scrubber Magyarország, mert ezzel a kefével nem kell szivacsot használnom, és nem kell erőfeszítéseket tennem a szennyeződések eltávolítására a padlóról és a falakról. Sok időt takarít meg. Korábban 2 órát vett igénybe a takarítás, de most van időm mindent 30 perc alatt elvégezni! És ami a legfontosabb – a hát nem fárad el, és a kezek nem fájnak!

Feltétlenül rendeld meg magad! Már több mint egy éve használom ezt az ecsetet. Eddig csak előnyöket láttam, hátrányokat nem. Egy töltéssel akár 60 percig is működik. Tisztítja azokat a felületeket is, amelyeket korábban normál szivaccsal nem tudtam megtisztítani. A különbség azonnal látható! Ráadásul a modell ára minden vásárló számára elérhető.