Kategóriák
Egészség

ThermaFix – térdrögzítő

A térdízületek helyreállítása tabletták és injekciók nélkül

✔ Javítja a vérkeringést
✔ Stimulálja a szinoviális folyadék termelését
✔ Erősíti a porcszövet szerkezetét
✔ Megszabadít a fájdalomtól
✔ Elmulasztja az izomgörcsöket
✔ Leviszi a gyulladást

Térdproblémák jelentkezhetnek bármely életkorban. A legtöbb esetben ezt tompa vagy akut fájdalom, duzzanat és gyulladás kíséri. Gyakran ezek a problémák aggasztják a sportolókat, a túlsúlyos embereket vagy az idősöket. Időszerű és hatékony kezeléssel szinte bármilyen ízületi betegséget meg lehet állítani műtét nélkül és egészségügyi következmények nélkül. Ma egy egyedi tudományos találmányt akarunk bemutatni – ThermaFix térdrögzítő.

Az eszköz működésének elve az infravörös és a halogénlámpák által kibocsátott hőenergia egyedi tulajdonságain alapszik. Az „intelligens” melegítés technológiája lehetővé teszi a metabolikus folyamatok helyi felgyorsítását a fájdalom vagy gyulladás koncentrációjának területén. Ez lehetővé teszi a kellemetlen tünetek eltávolítását és a sérült szövetek többszöri javításának felgyorsítását.

ThermaFix – leírás, ár, vásárolni, megrendelés, szállítás

A ThermaFix ízületi gyulladás esetén sűrű és kiváló minőségű anyagból – neoprénből – készül. A elasztikus felépítés lehetővé teszi a térdhez való rugalmas nyújtást és a lehető legszorosabban illeszkedést a mozgás korlátozása nélkül. Használhatja a térdpárnát a kanapén fekve, irodai székben ülve vagy tömegközlekedésben. Az USB-kábel lehetővé teszi a készülék gyors csatlakoztatását bármilyen áramforráshoz – aljzathoz, számítógéphez, laptophoz, USB-csatlakozóhoz az autóban. Az első használatkor meg fogja érezni a hatást, és képes lesz csökkenteni a fájdalmat. Az infravörös sugárzás hőhatása gyulladásgátló és fájdalomcsillapító hatással rendelkezik. De ami a legfontosabb: lehetővé teszi a kötőszövet sérült sejtjeinek regenerálását tabletta, kenőcs vagy más gyógyszer használata nélkül. Ez a technológia a professzionális fizioterápia teljes alternatívája, és Európában és az Egyesült Államok vezető szakértői ajánlják.

leírás:

 • Stimulálja a vér áramlását a fájdalom központjában.
 • Melegítő hatást fejt ki és enyhíti a gyulladást.
 • 99% -ra helyreállítja a sérült porcot.
 • Növeli az ízületi folyadék termelését.
 • Segít az izmok és az ízületek helyreállításában a rándulások után.
 • Csökkenti a fáradtságot és a duzzanatot.
 • Javítja a tápanyagok hozzáférését a térdízületek szöveteihez és sejtjeihez.
 • Felgyorsítja a rehabilitációs folyamatot sportsérülések után.

Jelenleg a ThermaFix térdre aktívan használják a sportgyógyászatban. A térdvédőket hivatásos labdarúgók, súlyemelők, maratonosok, kerékpárosok, síelők, birkózók és MMA harcosok használják. A rendszernek 3 működési módja van, és kényelmesen vezérelhető. Az egyes üzemmódok felületi hőmérséklete 40 és 60 Celsius fok között különbözik. Az anyag lélegző felülete elősegíti a szabad verejtéket, és nem hoz létre üvegházhatást a kötés alatt. Az eljárás időtartama mindössze 10-30 perc, nem okoz további kellemetlenséget. Összehasonlítva az ízületi fájdalmakkal járó kenőcsök vagy tabletták vásárlásának költségeivel, a ThermaFix ár nagyon kedvező. A felhasználásra nincs korlátozás, kivéve az egyes összetevők egyedi intoleranciáját.

Ez a technológia sikeresen teljesítette a klinikai vizsgálatokat. Több mint 1000 önkéntes térdfájdalom, ízületi gyulladás és ízületi gyulladás tüneteivel vállalja, hogy az eszköz napi használatától számított 30 napon belül cikluson vesz részt. A tanulmány eredményei szerint 95% -uk javította az ízületek állapotát és csökkentette a gyulladást.

A ThermaFix Magyarország lehetővé teszi, hogy térdét kezelje a kanapén fekve vagy házimunkát végezve. A készüléket irodában, autóban, repülőgépen, vonaton vagy akár nyaralás közben is lehet használni.

Szakértői vélemény:

15 éves tapasztalattal rendelkező ortopéd sebész vagyok. Mindig több mint 1000 műtétet kellett elvégeznem a betegeim térdén. Sok esetben a műtét szükségességét időben vagy nem megfelelő kezelés eredményeként vezette be. Manapság az egyedi technológiáknak köszönhetően a korai szakaszban kiküszöbölhetők az ízületi problémák és megelőzhetők a komplikációk. Ajánlom a megrendelés, mert ez a térdpárna kiváló munkát végez. A térd megfelelő hőmelegítése jelentősen csökkentheti a fájdalmat és felgyorsíthatja a helyi anyagcserét. Ezzel a technológiával otthoni professzionális fizioterápiás eljárást kaphat. Tudomásom szerint a ThermaFix gyógyszertár nem ad eladást, de már megrendelhető az interneten keresztül.

Felhasználási módszer:

 • Rögzítse a készüléket térdre a rögzítők segítségével, az utasítások szerint.
 • Csatlakoztassa a tápkábelt a mobiltelefon töltőjének USB portjához, vagy egy számítógéphez vagy laptophoz.
 • Kapcsolja be a készüléket úgy, hogy 3 másodpercig lenyomva tartja a bekapcsoló gombot.
 • Válassza ki a 3 üzemmód egyikét.
 • Hagyjon 10-30 percet az ízületek állapotától függően.

ThermaFix vásárolni Magyarországon felhasználhatja a hivatalos webhelyen. Kövesse a linket, hagyjon kérést, és öt percen belül a menedzser visszahívja Önt. A kit a megadott címre küldjük el, és Ön 2–5 munkanapon belül megkapja. Felhívjuk figyelmét, hogy az ThermaFix kézbesítés országszerte elérhető. A termék gyári minőségi garanciával rendelkezik.