Kategóriák
Egészség

ValgoSocks – ortopéd zokni a hallux valgus számára

A LÁBON LÉVŐ BÜTYKÖK PROFESSZIONÁLIS KORRIGÁLÁSA

✔ KIEGYENESÍTI A NAGYUJJAT ÉS AZ IZÜLETET
✔ MEGSZÜNTETI A FÁJDALMAT ÉS A DAGADÁST
✔ MEGŐRZI A LÁBFEJ TERMÉSZETES MOZGÉKONYSÁGÁT
✔ EGÉSZ NAPOS HORDÁSRA VAN TERVEZVE

Szerkesztőségünk sok levelet kap olyan olvasóktól, akik elmesélik történetüket bizonyos egészségügyi problémák sikeres leküzdéséről. Ma e levelek egyikét szeretnénk közzétenni, amelyben az olvasó arról beszélt, hogyan sikerült műtét és drága kezelés nélkül megszabadulnia a hallux valgus otthonától. ValgoSocks ortopéd zokni a hallux valgus számára segített neki ebben. A levél szerzője szerint ezeknek a csodálatos zokniknak a viselésének köszönhető, hogy visszatérhetett a normális életbe, és örökre megfeledkezett a fájdalomról! Az alábbiakban a levél szövege javítások nélkül található.

ValgoSocks – leírás, ár, vásárolni, megrendelés, szállítás


Helló kedves MikiHU szerkesztők. Rendszeres olvasója vagyok, és szeretném megosztani történetemet, amely sok nő számára hasznos lehet. 39 éves vagyok, és ebben a korban találkoztam először a hallux valgus problémájával. A nagy lábujjam görbe lett és egy kallusz jelent meg. Eleinte nem tulajdonítottam ennek nagy jelentőséget, de a helyzet minden nap romlott. Szakmám szerint ingatlanügynök vagyok, ezért a munkanap alatt folyamatosan talpon kell lennem. Valamikor a súlyos fájdalom és kényelmetlenség elviselhetetlenné vált, és sürgősen meg kellett keresnem a helyzet kijavításának módját. Különféle kezeléseket kipróbáltam: géleket, kenőcsöket, tablettákat, szilikon korrektorokat. Mindez haszontalan volt, és csak tovább rontotta a helyzetet. Nagyon féltem a műtéttől, mert utána hosszú rehabilitációra volt szükség, és elveszíthettem a karrieremet. Ortopéd orvoshoz fordultam segítségért, és azt tanácsolta, próbálkozzak Valgo Socks bütyökvédő zoknival.

Most megpróbálom dióhéjban elmondani, hogy mi ez. A ValgoSocks bütyök korrigáló egy feszes zokni-szerű kötés, amelyet fel kell tenned a lábadra, amikor lefekszel. Úgy tűnik, hogy ez nonszensz, de valójában ennek az eljárásnak a hatása egyszerűen nagyszerű. Először nem kell fájdalmas eljárásokat végrehajtania, vagy lefeküdnie a műtéti asztalra. Másodszor, a hüvelykujj önbe fog igazodni alvás vagy pihenés közben. Harmadszor: az eszköz használatának eredménye egyszerűen fenomenális! A használat megkezdése után 10 napon belül a fájdalom és a gyulladás észrevehetően alábbhagy. Vissza tudtam térni a normális testmozgáshoz, és még a kedvenc cipőmet is felvettem, amelyek több mint 2 éve a szekrényben voltak. 3 hét után simább lettem, és a járással vagy a futással kapcsolatos problémák megszűntek. Azzal, hogy 5 hónapig tovább használtam a zoknit, egyedül tudtam megszabadulni a Hallux Valgustól!

Melyek az előnyök magam számára:

  • Ez egy teljesen biztonságos kezelési módszer.
  • Bármely életkorban használható.
  • Nincs kellemetlen érzés vagy fájdalom.
  • Különböző fizikai aktivitású emberek számára alkalmas.
  • Megszünteti a betegség okát, nemcsak a tüneteit.
  • A ValgoSocks ár olcsóbb, mint sok analóg.
  • Korlátlan ideig használható.
  • Alkalmas nőknek és férfiaknak.

Ha nem hisz nekem, nézze meg az ValgoSocks leírás az eladó webhelyén. Nagyon sok hasznos információ található ott, amely segít megérteni a megoldás összes tulajdonságát és előnyét. Ha ez segített nekem, akkor nagyon remélem, hogy más embereknek is segíteni fog (végül is ez a nőknél általános probléma).


Érdekessé vált számunkra az ortopédiai termék szakértői véleményének megismerése, és szakemberhez fordultunk segítségért. Ezt mondta nekünk:

Igen, valóban, a ValgoSocks Magyarország nagyon népszerű megoldás a modern orvostudományban. Hazánk számára ez újdonság, bár ezt a terméket vagy annak analógjait évek óta forgalmazzák az amerikai piacon. A kezelés lényege meglehetősen egyszerű: a kötés sűrű szövete igazítja és szorosan rögzíti a nagylábujjat álló helyzetben. Alvás közben az ujja fokozatosan igazodik. Ez nem gyors folyamat, de nincs fájdalom vagy műtét. Az ízületek és az izmok emlékezete fokozatosan visszatér, az anyagcsere normalizálódik, és javul a motoros képesség. Körülbelül 1-4 hónapos ortopéd zokni használata után a pácienseim 90% -ánál észrevehető javulás vagy teljes korrekció tapasztalható a hallux valgusban. Minden bizonnyal ajánlom a ValgoSocks megrendelés mindenkinek, aki találkozott ezzel a problémával.

Meglepő módon a magas kereslet ellenére a ValgoSocks gyógyszertár nem ad el. Ennek oka valószínűleg a gyártó korlátozott képességei és a termék növekvő népszerűsége. Ha ValgoSocks vásárolni Magyarországon szeretne, javasoljuk, hogy forduljon közvetlenül a szállítóhoz. Ez megtehető az interneten keresztül a hivatalos weboldal ajánlatának felhasználásával.

A ValgoSocks kézbesítés összeget a megrendeléstől számított néhány napon belül teljesítik. Csak akkor fizet az árukért, miután kézbe vette a csomagot, és megbizonyosodott annak tartalmáról.

Figyelem! Nem vagyunk a termék értékesítője vagy szállítója, ezért nem vagyunk felelősek a termék minőségéért vagy a használat hatékonyságáért. Javasoljuk, hogy vásárlás előtt forduljon szakemberhez.