Kategóriák
Egészség

Water Zoom – Magasnyomású tisztító

MAGASNYOMÁSÚ TISZTÍTÓ

✔ Csak egy toldalékkal, az egyszerű tömlő hatékony tisztítószerré válik a kézben!
✔ Könnyű összeszerelés és szétszerelés
✔ Az erősen szennyezett felületek professzionális tisztítása
✔ Készlet toldalékkal
✔ Minőségi anyagok

A Water Zoom Magasnyomású tisztító egy innovatív technológia, amely minden kerti tömlőt néhány másodperc alatt erőteljes víznyomássá alakít. Ez a legjobb alternatíva a terjedelmes és drága professzionális magasnyomású mosók számára. A gyorsszerelési technológia segítségével tetszőleges átmérőjű és hosszúságú tömlőhöz egyszerűen csatlakoztatható a fúvóka, és egy speciális erősítő segítségével reaktív nyomás jön létre, mint az elektromos szivattyús modellek használatakor. Az idei szezon feltétel nélküli eladási slágere Európában! Több mint 1000 elégedett vásárlói és szakértői vélemény. Ma megosztjuk ennek a kerti tömlőtartozéknak a legfontosabb előnyeit, és elmondjuk, hol szerezhet Water Zoom megrendelés nyereséget?

Water Zoom – leírás, ár, vásárolni, megrendelés, szállítás

Az életben számos különböző helyzet adódik, amikor erős víznyomással kell megtisztítani a felületet a beszáradt szennyeződésektől vagy foltoktól. Az üzletekben gyakran kínálnak elektromos szivattyús nagynyomású mosókat vásárolni. Legtöbbjük nagy hatékonyságú, de komoly hátrányai is vannak: magas költség, hálózati csatlakozás szükségessége, az alkatrészek gyors kopása és rendszeres karbantartás szükségessége. Ezzel kapcsolatban sokan keresnek alternatív megoldást. Ebben az esetben a Water Zoom Magasnyomású mosó jó kiutat jelenthet ebből a helyzetből. Ez egy mechanikus víznyomásfokozó, amely lehetővé teszi, hogy néhány perc alatt bármilyen tömlőt teljes értékű magasnyomású mosóvá alakítson.

Water Zoom leírás:

Típus: tömlőfúvóka, mini magasnyomású mosó.
Anyaga: nagy szilárdságú alumínium.
Méretek: 114 x 45 x 96 mm.
Súly: 380 g.
Célja: por és szennyeződés eltávolítása, öntözés, foltok eltávolítása és felületek tisztítása szennyeződéstől.
Komplett készlet: univerzális tömlőadapter, kefe, műanyag tartály.

Hogyan működik?

A Water Zoom a víznyomás növelésére működési elve egyszerű és intuitív. Egy speciális adapter segítségével a kefét bármilyen tömlőhöz csatlakoztathatja. Az alkalmazott belső szivattyúzás növeli a nyomást és növeli a kilépő víz nyomását. Ez lehetővé teszi a nagynyomású mosó teljes értékű analógjának beszerzését egy hagyományos kerti tömlőből. Az alumínium testnek köszönhetően a fúvóka nagyon könnyű és tartós a használat során. A fúvóka beállító mechanizmusa megkönnyíti az optimális működési mód kiválasztását a kezelendő felület típusától függően. Ha szükséges, ezt a fúvókát használhatja saját autó mosására, szennyeződések és penész eltávolítására a kerti bútorok felületéről vagy dekorációs elemekről, ablakmosásról vagy az útfelület tisztításáról a környéken. A fejerősítő aktiválásához egyszerűen fordítsa a gombot ON módba. A víz áramlásának és irányának megváltoztatásához egyszerűen válassza ki a kívánt fúvóka opciót, és szerelje be. A mechanizmus össze- és szétszerelése mindössze néhány perc alatt megtörténik. Kompakt méretének köszönhetően ezt a kerti szerszámot bárhol könnyedén tárolhatja anélkül, hogy túl sok helyet foglalna. Ha szükséges, bárhová magával viheti a mellékletet: útra, nyaralásra, munkába.

Számos ok, amiért feltétlenül akar Water Zoom vásárolni Magyarországon:

  • A professzionális magasnyomású mosók legjobb analógja.
  • Gyors és egyszerű telepítés.
  • Bármilyen típusú tömlőhöz alkalmas.
  • Közepes és nagy bonyolultságú szennyeződések professzionális tisztítása.
  • Kiegészítő tartozékok nagy választéka.
  • A víznyomás erő kézi beállításának lehetősége a kezelt felülettől függően.
  • Kiváló minőségű anyagok és kidolgozás.
  • Nyereséges Water Zoom ár.
  • Használata nem igényel szakmai készségeket és tapasztalatot.

Tulajdonosi vélemény:

Valamikor kiszámoltam, mennyi pénzt költök havonta autómosásra, és elborzadtam. Kiderült, hogy még ha hetente legalább egyszer lemosod az autódat, akkor is nagyon nagy mennyiséget kapsz. Elkezdtem keresni a pénzmegtakarítási módot, és egy barátom tanácsára úgy döntöttem, hogy Water Zoom kézbesítés rendelek. Nem titkolom, hogy kezdetben szkeptikus voltam a melléklet használatának hatékonyságát illetően. De kiderült, hogy tényleg működik! A kefét egyszerűen a tömlőre rögzítettem, és a mosószert egy speciális műanyag víztartályba öntöttem. Alig pár másodperc alatt kaptam egy erős sugárhajtást, aminek segítségével gyorsan lemostam az autón lévő szennyeződéseket és port. Most minden ismerősömnek ajánlom ezt a készüléket!

Hogyan vásárolhatom meg az eredeti Water Zoom Magyarország modellt?

A termék iránti rendkívül nagy kereslet miatt szinte lehetetlen egy hagyományos kertészeti boltban megtalálni. De használhat Water Zoom online áruház erre a célra. Kövesse a linket, hagyjon fel kérést, és néhány napon belül házhoz szállítással megkapja rendelését. A csomag átvétele után fizetheti a csomagot, és ellenőrizheti a tartalom sértetlenségét.