Kategóriák
Egészség

WinClean – mágneses ablaktörlő az ablakok tisztításához

WinClean
MÁGNESES ABLAKTÖRLŐ AZ ABLAKOK TISZTÍTÁSÁHOZ!

✔ A belső mágneses lemezek összehúzzák az ablaktörlő belső és külső felét üveg mindkét oldalán
✔ Kényelmes, jó minőségű műanyag fogantyú
✔ Zsinór és gyűrű a kézen, ne ejtse le a külső ablaktörlőt
✔ Speciális polimer betétek, amelyek letörlik és polírozzák az üveget

WinClean mágneses ablaktörlő az ablakok tisztításához segít abban, hogy a tisztítás gyors és egyszerű legyen. A két mágnes kölcsönhatásának egyedülálló technológiája bármilyen méretű és alakú ablakok kényelmes és biztonságos tisztítását biztosítja mindkét oldalról segítség nélkül. A termék az első napoktól kezdve igazi bestseller lett Európában. A drágább analógokkal ellentétben a WinClean ár többszöröse olcsóbb, és az eredmény többszöröse.

Ebben az áttekintésben megpróbáljuk feltárni a technológia alkalmazásának főbb jellemzőit, valamint bemutatni előnyeit és hátrányait.

WinClean – leírás, ár, vásárolni, megrendelés, szállítás

Az ablakok bármely ház vagy lakás kirakatai. A tiszta és gyönyörű ablakokon keresztül mindig öröm figyelni a körülöttünk lévő világot, az időjárás változásait és a körülöttünk lévő életet. De még a legjobb háziasszony is felveti a kérdést az ablaktisztítás szükségességéről. És ha még mindig lehetséges belülről mosni az ablakot, akkor a homlokzat oldaláról ezt nagyon nehéz és nem biztonságos megtenni, különösen, ha magas emeleten lakik. Sokan kénytelenek takarítócéghez fordulni, de az ipari hegymászó szakemberek bevonásával végzett ablaktisztítás költsége igen magas. Sokkal egyszerűbb és olcsóbb a használata Win Clean ablakok tisztítására. Ez egy egyedülálló termék, amellyel néhány perc alatt megtisztítja az üvegfelületet a szennyeződéstől, portól vagy madárhulladéktól.

WinClean leírás:

A készülék működési elve két kefe és egy mágneses felület kölcsönhatásán alapul. A mágnesek kölcsönhatása miatt a kefék biztonságosan rögzítve vannak az üveg ellentétes oldalain. Egy kényelmes pánttal mindig kézben tarthatod őket. Egyszerű manipulációkkal könnyedén megtisztíthatja a felületet, és a lehető legrövidebb idő alatt kristálytiszta fényt kaphat. A kefe speciális szövetet tartalmaz, amely teljesen eltávolítja a szennyeződéseket és nem hagy csíkokat az üvegen. Az ablakmosás ilyen kényelmes és hatékony technológiája lehetővé teszi az eljárás időtartamának majdnem 2-szeres csökkentését. És ami a legfontosabb, ezeknek a keféknek korlátlan élettartamuk van, ezért bármikor használhatja őket, amikor Önnek kényelmes.


Antistressz formula Restilen kapszulákban.
Komplex fogyásért Exipure egészségkárosodás nélkül.
Innovatív termék Nugenix Total-T mindenkinek, aki akarja.


Ezért feltétlenül kell WinClean megrendelés:

1. Gyorsabb és jobb padlótisztítás.

Ha korábban az ablak belső és elülső oldalát külön kellett mosni, most a folyamat egyszerre történik, és ezzel jelentősen csökkentheti a tisztításhoz szükséges időt és erőfeszítést.

2. Biztonság.

Többé nem kell kockáztatnia magát, ha az utca felőli oldaláról megtisztítja az ablakot. Ez különösen igaz azokra, akik sokemeletes épületekben élnek.

3. Nincs csík az üvegen.

A kiváló minőségű természetes mikroszálas kefe tökéletesen megtisztítja az üvegfelületet anélkül, hogy csíkokat vagy foltokat hagyna. Ez jobb eredményt biztosít.

4. Megtakarítás a mosószereken.

Ha korábban nagyszámú különféle tisztítószert és vegyszert kellett használni az ablakmosáshoz, most ezek fogyasztása 50-70%-kal csökken.

A WinClean Magyarország használata:

A kefekészlethez részletes, lépésről lépésre szóló utasítások tartoznak, amelyeknek köszönhetően abszolút bárki moshat ablakot, speciális ismeretek és tapasztalat nélkül is. A kefék szétválasztásához forgassa el őket 90 fokkal különböző irányokba. Vigyen fel tisztítószert a munkafelületre, vagy egyszerűen nedvesítse meg tiszta vízzel. Helyezze a keféket az üveg különböző oldalaira, és várja meg a pillanatot, amikor mágnessel egymáshoz tapadnak. Most már csak az ablak teljes kerületét kell kefével kefével megtisztítania kívülről és belülről egyszerre.

A WinClean ablaktisztító kefe jelenleg az egyik legkeresettebb otthoni termék. Az értékesítés kezdetétől számított néhány hét alatt több ezer megrendelés érkezett. Az interneten már találhat vásárlói véleményeket, amelyek többsége elégedett a vásárlással, és javasolja ennek az ecsetnek a használatát. Ezek közül csak néhányat választottunk ki:

Lakásunk a 4. emeleten található. Az ablakmosás mindig is nagy probléma volt számomra. Nemrég láttam ennek az ecsetnek egy hirdetését az interneten, és úgy döntöttem, hogy kipróbálom. WinClean online áruház rendeltem, és 2 napon belül megkaptam a csomagot. Nagyon elégedett a termék minőségével. Tökéletesen tisztítja az ablakok felületét, nem hagy csíkokat. És ami a legfontosabb, most már nem félek magam mosni az ablakokat, mert nem kell kifelé néznem.

Nagyon kényelmes! Soha nem gondoltam volna, hogy élvezni fogom az ablaktisztítást, de ennek a kefének köszönhetően a folyamat sokkal könnyebbé és gyorsabbá vált. Most az egész házban 1 óra alatt ki tudom takarítani az összes ablakot, míg régebben több napot töltöttem vele. Határozottan megéri a pénzét. Interneten rendeltem. Nagyon elégedett voltam a mindössze 3 nap alatti WinClean kézbesítés.

Ha WinClean vásárolni Magyarországon szeretne, kérjük, használja a hivatalos webhelyet rendelésének leadásához. Az árut néhány napon belül futárszolgálat szállítja ki, és az átvételt követően fizetheti ki.