Kategóriák
Egészség

Wood Clean – FA FELÜLETEK FELÚJÍTÁSÁRA VALÓ SZER

Wood Clean
FA FELÜLETEK FELÚJÍTÁSÁRA VALÓ SZER

✔ HATÉKONY TISZTÍTÁS CSISZOLÓANYAGOK NÉLKÜL
✔ FELVÁLTJA A POLIROZÁST ÉS A VIASZT
✔ ALKALMAS MINDEN FAFELÜLETRE
✔ BIZTONSÁGOS NEM MÉRGEZŐ

Wood Clean leírás: Innovatív házi gyógymód a fa felületeinek helyreállítására, a karcolások és forgácsok eltávolítására, valamint az elveszett fény helyreállítására. A környezetbarát összetétel és a kellemes aroma lehetővé teszi, hogy akár a régi bútorokat is felfrissítse, és néhány perc alatt visszaadja eredeti megjelenését. A gyors felszívódású technológia lehetővé teszi, hogy a hatóanyagok behatoljanak a fa mély rétegeibe, kitöltsék a mikrorepedéseket és hézagokat, megerősítsék a szerkezetet.

Wood Clean – leírás, ár, vásárolni, megrendelés, szállítás

A Wood Clean FA FELÜLETEK FELÚJÍTÁSÁRA VALÓ SZER az egyik legjobb termék a piacon a kategóriájában. A pasztaszerű, hatóanyag- és viasz alapú massza használatával könnyen eltüntethetők a fahibák, visszaállíthatók a szekrénybútorok tökéletes megjelenése, eltávolíthatók a foltok és egyéb szennyeződések. A gyártó garantálja a német minőséget és a háztartási vagy ipari körülmények közötti nagyfokú használat hatékonyságát. Legközelebbi versenytársaihoz képest a WoodClean fapadló felújítására nemcsak elfedi a látható ütéseket vagy karcolásokat, hanem teljesen ki is küszöböli azokat. Már néhány perccel a felületre való felhordás után visszaadja a fa eredeti megjelenését és fényét, javítja a minta kontúrját, eltávolítja a kisebb sérüléseket és karcolásokat.

A szakértők szerint a Wood Clean karcolások és foltok eltávolítására a fa felületekről az egyik legegyszerűbb és leggazdaságosabb módja ennek a probléma megoldásának. Professzionális jártasság és restaurálási tapasztalat nélkül is önállóan és további pénzügyi költségek nélkül javíthatja otthoni bútorainak megjelenését. A paszta láthatatlan vízlepergető bevonatot hoz létre, amely lehetővé teszi, hogy megvédje a felületet a por, szennyeződés felhalmozódásától vagy a nedvesség felszívódásától.

Amit a szakértők mondanak:

Asztalos tapasztalatom több mint 18 év. Cégünk ritka fabútorok javításával, restaurálásával foglalkozik. A székek és asztalok egyes modelljei valódi műalkotások, ezért nagyon óvatosnak és pontosnak kell lennie a helyreállításuk során. Az agresszív vegyszerek használata tartósan károsíthatja a fát, ezért csak biztonságos helyreállítási módszereket választok. Mindenkinek ajánlom a Wood Clean megrendelés, mivel több mint egy éve használom ezt a viaszpasztát, és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Már az első felhordás után mély árnyalat és ragyogás jelenik meg. Még az 50 év feletti bútorok is újnak tűnnek a termék használata után!


Erektilis diszfunkció kezelése Erectil Neked.
első számú képlet PhenQ link.
Kiváló termék impotencia ellen Potencialex minden férfinak megfelel.


Előnyök:

  • Európa első számú hatékony és sokoldalú fatisztítója és restaurátora.
  • Kiváló minőségű felülettisztítás csíkok és foltok nélkül.
  • Minden felületre alkalmas.
  • Nem tartalmaz mérgező vagy mérgező anyagokat.
  • Kellemes semleges illata van.
  • Nem hagy nyomot a ruhákon.
  • Alkalmas bútorokhoz, parkettához, fa munkalapokhoz és antik tárgyakhoz.
  • Wood Clean ár tízszer olcsóbb, mint a professzionális bútor-restaurálási szolgáltatások költsége.

Alkalmazási mód:

A gyártó ajánlásait követve melegítse fel a hatóanyagot lágy pasztává. Kend fel a sérült felületre egy zsebkendővel, és vékony rétegben oszlasd el egyenletesen. Hagyja hatni 5-6 órát, hogy az anyag beszívódjon a fába. Ezután törölje le a felületet egy tiszta ruhával, hogy eltávolítsa a maradványokat.

Vásárlói visszajelzés:

Remek gyógymód! A parketta helyreállítására vettem. A parketta már 1 felhordás után ragyogni kezdett, mint az új! Most Wood Clean üzlet keresek, hogy rendeljek még egy ilyen készletet a konyhabútorok feldolgozásához.

5 év működés után a családi konyhánkat apró repedések és késes karcolások borították, forgácsok és vágások jelentek meg. Elkezdtem keresni a megoldást a probléma megoldására, és véletlenül az interneten Wood Clean Magyarország hirdetésekre bukkantam. Ezt a pasztát a hivatalos weboldalon keresztül rendeltem, és 3 napon belül megkaptam a csomagot. Az asztal fa felületét magam restauráltam, bár ebben nincs tapasztalatom. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel! Az asztal most sokkal jobban néz ki.

Több csomagot rendeltünk ebből az irodabútor-javító termékből cégünktől. A szakszerű helyreállítás költsége sokkal drágább. Miután ezzel az eszközzel feldolgoztuk a szekrényeket, asztalokat és székeket, valódi javulást tapasztaltunk a megjelenésben. Most az irodának kellemes fás illata van.

Ha úgy döntött, Wood Clean vásárolni Magyarországon, használja a hivatalos webhely ajánlatát az online jelentkezéshez. Az alkalmazás módjáról, az összetételről, a költségekről és az egyéb kérdésekre adott válaszokat az értékesítési asszisztenstől kaphat. Wood Clean kézbesítés azonnal megtörténik az online jelentkezés regisztrációja után. Az eladó megígéri, hogy 5 munkanapon belül kézbesíti a csomagot. Az áru átvétele után fizetheti ki az árut.