Kategóriák
Egészség

XTactical Drone PRO Ultra-HD – mini drón kamerával

Nézd szélesebben

✔ Tökéletes drón kezdőknek, mivel kezelése nagyon egyszerű.
✔ A szakemberek nagyra értékelik az intuitív felületet.
✔ Az akkumulátor 30 percig tart.
✔ Repülési távolság 1 km-ig.

Sokan szeretnénk drónot vásárolni magunknak, hogy élvezhessük a repüléseket és gyönyörű fotókat és videókat készítsünk utazás közben vagy nyaralás közben. De az első dolog, ami minden potenciális vásárlót elriaszt, az ennek a készüléknek a költsége. Az elektronikai üzletben népszerű modellek ára 1000 és 1500 euró között van. Ezt az összeget szórakozásra költeni (főleg, ha kezdő vagy) nem jó ötlet. Ebben az esetben a XTactical Drone Ultra-HD 1920×1080 30FPS mini drón kamerával sokkal hatékonyabb megoldás. Ez az egyik legkisebb és legkönnyebb modell, amely lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű UHD videókat készítsen, ugyanakkor több tucatszor olcsóbb, mint a versenytársak.

Ebben az áttekintésben megpróbáljuk elmondani ennek a drónnak a főbb jellemzőit és műszaki jellemzőit, hogy eldönthesse: alkalmas-e a feladataira vagy sem?

XTactical Drone – leírás, ár, vásárolni, megrendelés, szállítás

A Tactical Drone PRO mini drón az egyik legjobb modellnek tartják azoknak az aktív embereknek, akik még csak az első lépéseket teszik a repülésben. A modell meglehetősen kompakt méretekkel rendelkezik: 500x300x200 mm, súlya mindössze 0,3 kg. Ez az ideális súly-méret arány, erőteljes akkumulátorral kombinálva, lehetővé teszi, hogy akár 34 percig is élvezhesse a folyamatos repülési és videofelvételeket! Összehasonlításképpen, még a nagyon drága analógok esetében is, a repülési idő általában nem haladja meg a 30-40 percet.

A készülék kis tömege további fontos előnyt jelent. Leesés esetén a drón gyakorlatilag nem sérül meg, még akkor sem, ha kemény felületnek ütközik. Ez lehetővé teszi, hogy a legszélsőségesebb körülmények között használja és megörökítse életének fontos pillanatait.

Sok vásárló megjegyzi a szép és stílusos designt. A készüléket német mérnökök tervezték, és megfelelő felépítési minőséggel és anyagokkal rendelkezik. Ha a hordozható drón videofelvételhez használatát tervezi, akkor kellemes meglepetés lesz a képminőség. Az 1920×1080 felbontás, 30 kép/mp képkockasebességgel tiszta fényképeket és videókat készíthet, amelyeket aztán feltölthet YouTube-csatornájára, vagy egyszerűen megoszthatja barátaival.

Miért ajánljuk a XTactical Drone megrendelés? Ha ez az első drónja, kérjük, olvassa el figyelmesen az utasításokat. Irányítással próbáltuk ki, ami meglehetősen egyszerű feladatnak bizonyult. Még egy 5 éves gyermek is képes lenne segítség nélkül felemelni és ültetni. Az automatikus visszatérési funkcióval a jel romlása esetén soha nem fogja elveszíteni a drónját és a pénzét, még a legnehezebb időjárási körülmények között sem.

XTactical Drone leírás:

 • Típus: Hordozható mini drón.
 • Súly: 0,3 kg.
 • Maximális sebesség: 36 km/h.
 • Kamera: UHD 1920×1080, 30 FPS.
 • Repülési sugár: 3 km.
 • Repülési idő: 34 perc.
 • Méretek: 50x30x20 cm.

Információink szerint a XTactical Drone elektronikai üzlet nem ad el. Eredeti repülőgépet csak az interneten rendelhet a cég online áruháza segítségével.

Képzelje csak el, milyen boldogok lesznek a barátai vagy gyermekei egy ilyen ajándéktól. Segítségével minden ünnep teljes értékű videoklipként rögzíthető. Most kirándulva mindig lehetősége nyílik madártávlatból megnézni önmagát és a környező területet. Ossza meg felejthetetlen pillanatait a közösségi médiában, hozzon létre saját videoblogot és szerezzen több millió kedvelést! XTactical Drone Magyarország azért hozták létre, hogy örömet és pozitív érzelmeket keltsen!

Szakértői vélemény:

Ez az egyik legolcsóbb drón, amely elérhető az általános fogyasztók számára. XTactical Drone ár sokkal olcsóbb, mint az azonos műszaki jellemzőkkel rendelkező analógok ára. A könnyű test teljesen sérthetetlenné teszi, még akkor is, ha nagy magasságból esik. Kiváló kamera, jó fókusszal és többféle repülési móddal. Javaslom a drágább professzionális modellekre való frissítés előtt.

Első használat és beállítás:

 • Nyissa meg a dobozt, és megtalálja ott az utasításokat.
 • Gondosan olvassa el az utasításokban szereplő információkat, és kövesse ezeket a szabályokat.
 • A QR-kód segítségével telepítsen egy speciális mobilalkalmazást a telefonjára.
 • Csatlakoztassa a készülékhez.
 • Helyezze be az akkumulátort.
 • A dedikált kezelőpanel segítségével indítsa el a repülőgépet, és kezdje meg a felszállást.

Jó hírek! Ma további 50% kedvezménnyel XTactical Drone vásárolni Magyarországon kaphat! Az akciós ajánlat korlátozott ideig érvényes, és csak a hivatalos weboldalon keresztül vásárolható meg.

Ha most sikerül megrendelnie, akkor néhány napon belül megkapja a csomagot. XTactical Drone kézbesítés országosan hajtanak végre. Telefonon tegye fel kérdéseit a tanácsadó vezetőnek. Fizethet a termék után, miután megkapta, és ellenőrizze, hogy az eszköz ép.